Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει το Halloween στις 31 Οκτωβρίου

Το Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει το Halloween στις 31 Οκτωβρίου

To Halloween γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου. Ξεκίνησε με τη γιορτή Samhain ή Samuin των Κελτών στην Ιρλανδία και στην Αγγλία, ενώ σύντομα κατέκτησε την Αμερική. Σήμερα γιορτάζεται κυρίως στις ΗΠΑ […]

To Halloween γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου. Ξεκίνησε με τη γιορτή Samhain ή Samuin των Κελτών στην Ιρλανδία και στην Αγγλία, ενώ σύντομα κατέκτησε την Αμερική. Σήμερα γιορτάζεται κυρίως στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Ετυμολογικά η λέξη Halloween προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day – All Saints Day). Το Hard Rock διοργανώνει το πιο εορταστικό Halloween της Αθήνας:

  • Το Café θα έχει το πιο scary décor του
  • Όλο το προσωπικό θα είναι “τρομαχτικά” μεταμφιεσμένο και η καλύτερη στολή θα βραβευτεί
  • Στις οθόνες θα παίζουν τα πιο “ανατριχιαστικά” αποσπάσματα συναυλιών και θρυλικών rock κομματιών

Παράλληλα, όσοι βρεθούν εκεί θα μπορέσουν να επισκεφθούν την εμβληματική συλλογή κοστουμιών κάποιων από τους γνωστότερους superstars του κόσμου, τη “Hard Rock Couture” που θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024