Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηNetSemantics

NetSemantics

Ολοκληρωμένες Λύσεις για τις Ταξιδιωτικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις.


Ποιοι είμαστε

Η NetSemantics Α.Ε. ιδρύθηκε με αποστολή την ανάπτυξη επιχειρησιακού λογισμικού για κάθετες αγορές.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και διαρκώς εξελίσσει, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καινοτόμα και ολοκληρωμένα προϊόντα επιχειρησιακού λογισμικού που καλύπτουν την πλειοψηφία των κλάδων του τουρισμού (Incoming – Outgoing Travel Agents, Tour Operators, OnLine Travel Agents, Hotels, Hotel Wholesalers, Εταιρείες Λεωφορείων, GSAs, Congress Organizers, Destination Marketing Organizations κλπ).

Με στόχο την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, οι διαδικασίες μας έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008.

Αποτελεί δέσμευσή μας η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και λύσεων λογισμικού που στοχεύουν στην δημιουργία και διατήρηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες μας.

image net semantics

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας

Χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας οι τουριστικές επιχειρήσεις εξασφαλίζουν αποτελεσματική οργάνωση των διαδικασιών τους, έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, ευκολία πρόσβασης στα δεδομένα τους, καθώς και την απαραίτητη εξωστρέφεια αυτοματοποιώντας την πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής. Ο συνδυασμός των παραπάνω αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την επικράτησή τους στον ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. Παρέχουμε τις ακόλουθες κατηγορίες επιχειρησιακού λογισμικού και υπηρεσιών:

  • Λύσεις ERP 
  • Λύσεις CRM με ενσωμάτωση των Google Analytics 
  • Λύσεις Business Intelligence 
  • Συλλογή και ηλεκτρονική διανομή τουριστικών προϊόντων από και προς τρίτα ηλεκτρονικά κανάλια διανομής (XML In – Out)
  • Booking Engines
  • Λύσεις Content management 
  • Mobile apps 
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας και υποστήριξη πελατών

image net semantics

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε υπερήφανοι να λέμε ότι “διαθέτουμε σφαιρική εικόνα για τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς και τον τρόπο που λειτουργούν” στο σύγχρονο περιβάλλον της τουριστικής βιομηχανίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας μπορούν να ενδυναμώσουν την επιχείρησή σας εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική μετάβαση από τον τρέχον τρόπο λειτουργίας στον επιθυμητό.

  • Εξασφαλίζουμε αποδεδειγμένα για την επιχείρηση σας ένα αποτελεσματικό και αυτοματοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας με την υιοθέτηση της ενιαίας πλατφόρμας λογισμικού μας, στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων με ταυτόχρονο περιορισμό του λειτουργικού κόστους.
  • Παραμετροποιούμε και προσαρμόζουμε το λογισμικό μας στις δικές σας ανάγκες στοχεύοντας στην παράδοση ενός εύχρηστου, ευέλικτου και επεκτάσιμου συστήματος.
  • Εγγυόμαστε την πρόσβαση σε καινοτόμα κανάλια προώθησης των προϊόντων σας τόσο από το δικό σας online σύστημα όσο και μέσω σύνδεσης σε τρίτα κανάλια διανομής. 
  • Σας δίνουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τα δικά σας δεδομένα και να τα μετασχηματίσετε σε γνώση, ώστε να έχετε την δυνατότητα να πάρετε την σωστή απόφαση στην σωστή στιγμή.
  • Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα προϊόντα που βασίζονται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίζουν την απαραίτητη αξιοπιστία, ταχύτητα και επεκτασιμότητα, αλλά και την διασφάλιση της επένδυσή σας από την τεχνολογική απαξίωση. 

Ενδεικτικό πελατολόγιο:

Amphitrion Holidays
Cretan Holidays
Cruise Experts
Dolphin
Dodecanese Travel
Expendition and Travel
Fidelity Travel
Goldair Group
Hellenic Island Services Group
Hellenic Zeus
Hellenic Tours
Panolympia
5 directions<

Θα μας βρείτε:
Σκρα 3Α, 176 73
Καλλιθέα, Αθήνα

Τηλέφωνα: +30 211 1139420-1, +30 210 8256440
Φαξ: +30 210 8256441

Web: www.netsemantics.gr
Email: info@netsemantics.gr
Τμήμα Πωλήσεων: sales@netsemantics.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024