Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα κερδίζει έδαφος στην Αυστραλία και είναι, πλέον, στις τέσσερις δημοφιλέστερες κουζίνες της χώρας, σύμφωνα με έγκυρη πανεθνική έρευνα. Στην πρώτη θέση της προτίμησης των Αυστραλών είναι […]
Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα κερδίζει έδαφος στην Αυστραλία και είναι, πλέον, στις τέσσερις δημοφιλέστερες κουζίνες της χώρας<...>, σύμφωνα με έγκυρη πανεθνική έρευνα.
Στην πρώτη θέση της προτίμησης των Αυστραλών είναι η κινέζικη κουζίνα (89%) και ακολουθεί η ιταλική (85%), η Ταϋλανδέζικη (71%) και στην τέταρτη θέση είναι η ελληνική, την οποία φέρεται να προτιμά το 56%. Ειδικότερα, στην Μελβούρνη, η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ίσως λόγω του μεγάλου αριθμού ομογενών, αλλά, παναυστραλιανά, πέφτει στην τέταρτη θέση και ακολουθείται από την βιετναμέζικη (51%), ιαπωνική (49%), λιβανέζικη (46%), γαλλική (43%) και κορεατική (24%).