Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚανονικά πραγματοποιούνται σήμερα οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Κανονικά πραγματοποιούνται σήμερα οι πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Παράνομη και καταχρηστική έκρινε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για σήμερα, οι εποχικοί υπάλληλοι της ΟΑ, κάνοντας δεκτές αγωγές της εταιρίας κατά της Ένωσης […]

Παράνομη και καταχρηστική έκρινε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για σήμερα, οι εποχικοί υπάλληλοι της ΟΑ<.><...>, κάνοντας δεκτές αγωγές της εταιρίας κατά της Ένωσης Συμβασιούχων Ορισμένου χρόνου και κατά του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας.

Με δεδομένη την υπ'αριθμ. 1717/21-06-01 δικαστική απόφαση η εταιρία ενημερώνει το επιβατικό της κοινό ότι σήμερα δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στις μετακινήσεις του από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> σεβόμενη τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης αλλά και το επιβατικό της κοινό, κάνει γνωστό ότι στην περίπτωση που κάποιοι εποχικοί της δεν πειθαρχήσουν σήμερα στην συγκεκριμένη απόφαση, η εταιρία θα προχωρήσει αμέσως στη λύση των συμβάσεων τους και στην ταυτόχρονη αντικατάστασή τους από εποχικούς υπαλλήλους της λίστας προσλήψεων που έχει στη διάθεσή της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024