Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟυγγρικό γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας

Ουγγρικό γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ στο κέντρο της Αθήνας

Ο Ουγγρικός Οργανισμός Τουρισμού υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Πρεσβείας στην Αθήνα και σε συνεργασία με το ξενοδοχείο της Βουδαπέστης Taverna διοργανώνει με πρωτοβουλία του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν της Αθήνας ουγγαρέζικες […]

Ο Ουγγρικός Οργανισμός Τουρισμού υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Πρεσβείας στην Αθήνα και σε συνεργασία με το<...> ξενοδοχείο της Βουδαπέστης Taverna διοργανώνει με πρωτοβουλία του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν της Αθήνας ουγγαρέζικες βραδιές από τις 12-20 Απριλίου.

Στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου θα υπάρξουν ομιλίες εκπροσώπων του Ουγγρικού Οργανισμού Επενδύσεων και Προώθησης Συναλλαγών για τις επενδυτικές δυνατότητες στον κλάδο του τουρισμού και επίσης θα παρουσιασθούν οι τουριστικοί προορισμοί της Ουγγαρίας.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου, και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ουγγαρέζικες σπεσιαλίτε με συνοδεία ουγγαρέζικων κρασιών και ρομαντικής μουσικής με τσιγγάνικα βιολιά από αυθεντικούς μουσικούς και χορευτές της Ουγγαρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024