Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακαινίζεται το Makedonia Palace

Ανακαινίζεται το Makedonia Palace

Ποσό άνω των 6 εκατ. ευρώ θα επενδύσει το πολυτελές ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη για την ριζική ανακαίνιση των συνεδριακών αιθουσών και των χώρων υποδοχής του. Για το λόγο […]

Ποσό άνω των 6 εκατ. ευρώ θα επενδύσει το πολυτελές ξενοδοχείο Makedonia Palace<.> στη Θεσσαλονίκη για την<...> ριζική ανακαίνιση των συνεδριακών αιθουσών και των χώρων υποδοχής του. Για το λόγο αυτό η μονάδα θα παραμείνει κλειστή από 1-25 Αυγούστου 2002.

Παράλληλα, η αναβάθμιση των εν λόγω σημείων της μονάδας θα σηματοδοτήσει τη διεύρυνση των προσφερόμενων Business Facilities, παρέχοντας, επίσης, πρόσβαση στο Internet από όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

“Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια επαναλειτουργίας του το ξενοδοχείο ανακαινίζεται εκ βάθρων αναλαμβάνοντας, εκ νέου, τα ηνία στη μάχη για το κορυφαίο ξενοδοχείο στη Βόρεια Ελλάδα” επισημαίνει ο διευθυντής της μονάδας Άλκης Σωτηρίου, υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη φάση ανακαίνισης του Makedonia Palace, που το εφαλτήριό της τοποθετείται τους προσεχείς μήνες, θα αφορά στη σταδιακή ριζική αναβάθμιση όλων των δωματίων του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024