Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟλυμπιακή: Επισημοποιήθηκε η πρόταση Βαρδινογιάννη

Ολυμπιακή: Επισημοποιήθηκε η πρόταση Βαρδινογιάννη

Επιβεβαιώθηκε επισήμως από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστο Βερελή η κατάθεση στην ΕΤΕΒΑ επιστολής που παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για την υλοποίηση της πρότασης του Παύλου Βαρδινογιάννη για […]

Επιβεβαιώθηκε επισήμως από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστο Βερελή η κατάθεση στην<...> ΕΤΕΒΑ επιστολής που παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για την υλοποίηση της πρότασης του Παύλου Βαρδινογιάννη για απόκτηση του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>. Ο υπουργός ανακοίνωσε επιπλέον ότι θα κληθούν οι εκπρόσωποι του κ. Βαρδινογιάννη για να δώσουν περαιτέρω διευκρινήσεις επί του θέματος.

Πάντως οι τράπεζες-σύμβουλοι της κυβέρνησης στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της Ο.Α.<.> εμφανίζονται ήδη να ζητούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την προέλευση του δανείου και τον ακριβή καταμερισμό του για την ‘Νέα Ολυμπιακή’.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024