Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε ξενοδοχείο της Κρήτης

Δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, φυτεμένα σε χώρους ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης, ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής,στα πλαίσια παρακολούθησης του 48χρονου συνιδιοκτήτη του, ο οποίος μάλιστα δήλωσε στους αστυνομικούς κατά τη […]

Δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, φυτεμένα σε χώρους ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης, ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής,<...>στα πλαίσια παρακολούθησης του 48χρονου συνιδιοκτήτη του, ο οποίος μάλιστα δήλωσε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη του, χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Κρήτη TV` η αστυνομία βρήκε δενδρύλλια φυτεμένα σε γειτονικό με το ξενοδοχείο οικόπεδο, αλλά και στο προαύλειο χώρο του ξενοδοχείου μέσα σε γλάστρες, όπως επίσης και στο μπαλκόνι του δωματίου, στο οποίο διέμενε το συγκεκριμένο άτομο.

Ακόμη, οι άνδρες του Τμήματος βρήκαν και κατάσχεσαν εντός των εσωτερικών χώρων του δωματίου μία δόση ηρωίνης, δύο αποξηραμένους κορμούς δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης, 54 χάπια μεθαδόνης και μικροποσότητα χασίς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024