Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής διάκριση για το Nana Beach Hotel με το βραβείο Gold Medal 2013 από την TUI UK & Ireland
Διάκριση ξενοδοχείου

Διεθνής διάκριση για το Nana Beach Hotel με το βραβείο Gold Medal 2013 από την TUI UK & Ireland

Η τελετή για την απονομή του βραβείου στο Nana Beach πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στα γραφεία της TUI στο Ηράκλειο.

Το Nana Beach Hotel απέσπασε άλλη μία διεθνή διάκριση, αυτή τη φορά από το ταξιδιωτικό πρακτορείο TUI UK & Ireland λαμβάνοντας το βραβείο “Gold Medal 2013”. Η ανακοίνωση της βράβευσης έγινε κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής των Gold Awards, στο London’s Whitehall Palace – The Banqueting House, παρουσία επιλεγμένων ξενοδόχων και προμηθευτών από όλο τον κόσμο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2013.

Η τελετή για την απονομή του βραβείου στο Nana Beach πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στα γραφεία της TUI στο Ηράκλειο, παρουσία της Senior Yield Team Manager της TUI Travel, Michelle Maers, της Yield Executive Greece, Dee Banks και της Area Manager, Dawn Fisher. Εκ μέρους του Nana Beach Hotel, το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ηλίας Καλαθάς.

Το βραβείο προκύπτει ως αποτέλεσμα της υψηλής βαθμολογίας που έδωσαν οι πελάτες της TUI Thomson και First Choice στο πλαίσιο ερωτηματολογίων ως προς τον βαθμό ικανοποίησης τους. Οι TUI Thompson & First Choice, ανήκουν στην TUI UK & Ireland, την κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, μέρος ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στο κόσμο την TUI Travel PLC. Το κοινό του Nana Beach, επιβραβεύει το ξενοδοχείο μέσω ενός επιφανούς τουριστικού οργανισμού, χαρίζοντας του την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

“Το Nana Beach Hotel επενδύει διαρκώς στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου εμπειρία διαμονής. Το ξενοδοχείο, μέσα από τις συνεχείς διεθνείς διακρίσεις που λαμβάνει, αποδεικνύει ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις της κατηγορίας των all inclusive ξενοδοχείων, αποτελώντας πρότυπο εξέλιξης”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024