Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕλληνικό ξενοδοχείο μέλος των Great Hotels of the World

Ελληνικό ξενοδοχείο μέλος των Great Hotels of the World

Στην περίφημη οικογένεια των Great Hotels of the World -Incentive & Business Travel Collection προστέθηκε πρόσφατα και το ελληνικό ξενοδοχείο St. George Lycabettus της Αθήνας. Επιλεγμένο για τις εκπληκτικές του […]

Στην περίφημη οικογένεια των Great Hotels of the World -Incentive & Business Travel Collection προστέθηκε πρόσφατα και το<...> ελληνικό ξενοδοχείο St. George Lycabettus της Αθήνας.

Επιλεγμένο για τις εκπληκτικές του εγκαταστάσεις για ταξιδιώτες και συναντήσεις του επιχειρηματικού κόσμου, όπως και για ομάδες κινήτρων, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus θα εμφανισθεί στο τεύχος των Great Hotels of the World -Incentive & Business Travel Collection, του 2005, που θα διατεθεί εντός της φετινής χρονιάς.

Να υπενθυμιστεί ότι, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η ένωση Great Hotels of the World εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα του κόσμου σε πέντε σημαντικούς τομείς της αγοράς: ιαματικές πηγές, ρομαντικά, οικογενειακά, γκολφ και κίνητρα και επαγγελματικά ταξίδια. Η απόκτηση της ιδιότητας του μέλους στην ένωση Great Hotels of the World γίνεται μόνο μετά από πρόσκληση και περιορίζεται σε μοναδικά ξενοδοχεία μέσα στις αναγνωρισμένες σημαντικές αγορές τρόπου ζωής. Για κάθε μία από τις πέντε αγορές εκδίδονται πολυτελείς κατάλογοι ευρείας ανάγνωσης, που είναι όμορφα εικονογραφημένοι με έγχρωμες φωτογραφίες. Η καταχώρηση για κάθε ξενοδοχείο καλύπτει δύο σελίδες και παρουσιάζει λεπτομερείς πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις και τις διαθέσιμες δραστηριότητες.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024