Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚαι το St. George Lycabettus στο δίκτυο μελών του HAPCO
Ξενοδοχεία

Και το St. George Lycabettus στο δίκτυο μελών του HAPCO

Το St. George Lycabettus ανήκει πλέον στο δίκτυο μελών του HAPCO.

Στην “οικογένεια’ του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO εισήλθε και το ξενοδοχείο Saint George Lycabettus. Το Saint George Lycabettus είναι ένα Boutique ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι, στην πιο δημοφιλή περιοχή της Αθήνας. Διαθέτει 154 δωμάτια και σουίτες, όλα διαφορετικά διακοσμημένα, σχεδιασμένα να εξυπηρετούν τις ανάγκες του απαιτητικού επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει διαφορετικούς τύπους δωματίων, σουίτες και θέα για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε περίσταση και να κάνει κάθε διαμονή στην Αθήνα ξεχωριστή. Το George Lycabettus διαθέτει 154 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, όλα προσεκτικά σχεδιασμένα για απόλυτη άνεση και χαλάρωση. Όλα τα εσωτερικά δωμάτια του ξενοδοχείου με θέα το αίθριο διαθέτουν μεγάλα παράθυρα με άπλετο φυσικό φως. Οι παροχές των δωματίων είναι δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμός, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ, πλήρως εφοδιασμένο μίνι μπαρ, γρήγορη πρόσβαση στο Internet, δυνατότητα παρασκευής καφέ και τσάι.

Το ξενοδοχείο προσφέρει θέα στην Ακρόπολη και πανοραμική άποψη της Αθήνας, του λόφου του Λυκαβηττού μέχρι τα νησιά του Αργοσαρωνικού από τα εξωτερικά μπαλκόνια του και ταγαστρονομικά εστιατόρια “Le Grand Balcon” και “La Suite Lounge” στον 6ο όροφο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024