Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΕπιστημονική Συνάντηση στην Άνδρο στα πλαίσια του προγράμματος Τουρισμός – Πολιτισμός

Επιστημονική Συνάντηση στην Άνδρο στα πλαίσια του προγράμματος Τουρισμός – Πολιτισμός

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στην Χώρα της Άνδρου η ‘Α Επιστημονική Συνάντηση’ με θέμα ‘Βενετία και Αιγαίο’, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Τουρισμός – Πολιτισμός. Η συνάντηση που […]

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στην Χώρα της Άνδρου η 'Α Επιστημονική Συνάντηση' με θέμα 'Βενετία και Αιγαίο', που εντάχθηκε<...> στο πρόγραμμα του ξενοδοχείου St. George Lycabettus<.> Τουρισμός – Πολιτισμός.

Η συνάντηση που είχε στόχο την υψηλή εκλαΐκευση της ιστορικής γνώσης οργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών της Βενετίας σε συνεργασία με την διοίκηση του ξενοδοχείου St. George Lycabettus που πρόσφερε την οικονομική και τεχνική υποστήριξη.

Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης στο παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη, ιδρυτές του οποίου είναι η Ειρήνη και Μάριος Βασιλόπουλος. Το μουσείο κατακλύστηκε από Ανδριώτες και ξένους επισκέπτες που ήρθαν ειδικά για αυτό τον σκοπό στο νησί. Κατά την πρώτη μέρα μετά την σύντομη εισαγωγή της διευθύντριας του Ελληνικού Ινστιτούτου της Βενετίας καθ. Χρύσας Μαλτέζου ακολούθησαν οι προσφωνήσεις του διευθυντή του Κέντρου Βυζαντινών Ερευνών του Ε.Ι.Ε. καθ. Ευάγγελου Χρυσού, της εκπροσώπου του ΥΠΠΟ και του κ. Μάριου Βασιλόπουλου και της κ. Ειρήνης Μαντζαβελάκη Βασιλοπούλου.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024