Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕκσυγχρονίζεται με ηλεκτρονικό εξοπλισμό το ξενοδοχείο St. George Lycabettus

Εκσυγχρονίζεται με ηλεκτρονικό εξοπλισμό το ξενοδοχείο St. George Lycabettus

Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης ύψους 2 δισεκατομμυρίων, αναβαθμίζει και τα τεχνολογικά του συστήματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της […]

Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus<.>, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης ύψους<...> 2 δισεκατομμυρίων, αναβαθμίζει και τα τεχνολογικά του συστήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας οι απαιτήσεις του επαγγελματία ταξιδιώτη, στις μέρες μας, αυξάνονται συνεχώς και είναι αυστηρά συνυφασμένες με την πρόσβαση στο Internet. Η πρόκληση για το St. George Lycabettus είναι να συμβαδίζει πάντα με τις νέες εξελίξεις.

Από σήμερα οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν άμεση σύνδεση με το Internet, χωρίς καθυστερήσεις. Ο πελάτης βάζει το laptop του στην πρίζα, ανοίγει τον υπολογιστή του, κάνει "κλικ" και ακούγοντας τον ήχο του modem, πραγματοποιείται η σύνδεση του με το Internet.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024