Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα Capsis Hotels υποστηρικτές της έκθεσης “Αγιον Όρος”
Στο πλαίσιο των 43ων Δημήτριων

Τα Capsis Hotels υποστηρικτές της έκθεσης “Αγιον Όρος”

Την έμπρακτη υποστήριξή τους δείχνουν τα Capsis Hotels στην έκθεση του διεθνή καλλιτέχνη-καθηγητή Ε. Βαρλάμη με θέμα “Το Aγιος Όρος, που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των 43ων Δημήτριων, στη Θεσσαλονίκη. Η […]

Την έμπρακτη υποστήριξή τους δείχνουν τα Capsis Hotels στην έκθεση του διεθνή καλλιτέχνη-καθηγητή Ε. Βαρλάμη με θέμα “Το Aγιος Όρος, που παρουσιάζεται στο πλαίσιο<...> των 43ων Δημήτριων, στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση βρίσκεται υπό την αιγίδα του Παναγιότατου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, την υποστήριξη των Υπουργείων Ανάπτυξης, Εξωτερικών, Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης, Μακεδονίας-Θράκης, όπως και του Δήμου και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την οργανωτική ομάδα της έκθεσης Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας, τα Capsis Hotels στηρίζουν το σημαντικό αυτό γεγονός της πόλης, που διαρκεί από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο υφυπουργός Πολιτισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024