Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΚαι στην Κρήτη το σεμινάριο `Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία`

Και στην Κρήτη το σεμινάριο `Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία`

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε το σεμινάριο `Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία: Μέθοδοι και στρατηγικές που υποδεικνύουνπως ο ηλεκτρονικός τουρισμός μπορεί να συνδράμει στην κερδοφορία τουριστικών επιχειρήσεων` σε Αθήνα και […]

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε το σεμινάριο `Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία: Μέθοδοι και στρατηγικές που υποδεικνύουν<...>πως ο ηλεκτρονικός τουρισμός μπορεί να συνδράμει στην κερδοφορία τουριστικών επιχειρήσεων` σε Αθήνα και Ρόδο, συγκεντρώνοντας τα ευμενή σχόλια της ξενοδοχειακής βιομηχανίας των δύο προορισμών, η διοργανώτρια εταιρία Travel Media Applications προχωρά στην υλοποίηση ακόμη ενός σεμιναρίου, αυτή τη φορά στη Κρήτη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα στελέχη των ξενοδοχείων της περιοχής να ενημερωθούν στον τόπο τους για τις εξελίξεις, τις προοπτικές και τις δυνατότητες, που τους δίνει η τεχνολογία για κερδοφορία των επιχειρήσεων τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2005 έως το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2005 στο ξενοδοχείο Capsis, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Αγίας Πελαγίας του Ηρακλείου Κρήτης. Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Παρασκευάς (πανεπιστήμιο Oxford Brookes, Αγγλία) και ο Δρ. Δημήτρης Μπούχαλης (Πανεπιστήμιο Surrey, Αγγλία. Και οι δυο ομιλητές είναι εξειδικευμένοι στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, ενώ έρχονται από την Μεγάλη Βρετανία, αποκλειστικά για το σεμινάριο, προκειμένου να αναπτύξουν θέματα σχετικά με τους τρόπους που μπορεί να χρησιμεύσει η τεχνολογία σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση, όπως π.χ. στην εξυπηρέτηση πελατών εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024