Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι EXPRO & CLEAN μαζί στο Εκθεσιακό Κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ξιφασκίας
EXPRO & CLEAN

Οι EXPRO & CLEAN μαζί στο Εκθεσιακό Κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ξιφασκίας

Με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών, ξεκινά για την νέα περίοδο, από το 2009 η EXPRO τη δυναμική της παρουσία…

Με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών, ξεκινά για την νέα περίοδο, από το 2009 η EXPRO τη δυναμική της παρουσία<...>.

Για το 2009, από 15 έως 18 Ιανουαρίου, οι δύο Διεθνείς Εκθέσεις EXPRO 2009 Ξενοδοχειακού & Επαγγελματικού Εξοπλισμού και CLEAN 2009 Καθαρισμού, Υγιεινής και Απολύμανσης, διοργανώνονται μαζί. Μέσα από τα περίπτερα των εκθέσεων θα παρουσιαστούν,από την εγχώρια και διεθνή βιομηχανία και βιοτεχνία, τα τελευταίου τύπου και υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες του σημαντικού αυτού τομέα της ξενοδοχειακής και επαγγελματικής αγοράς.

Λόγω του διεθνούς κύρους που απέκτησαν στην 15χρονη πορεία τους οι διεθνείς εκθέσεις της EXPRO, με έντονο το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν επισκέπτες από διάφορες χώρες και ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές και της Ανατ. Μεσογείου, η EXPRO έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες τις επαφές με εμπορικά, επαγγελματικά και ξενοδοχειακά επιμελητήρια, καθώς και εμπορικούς ακολούθους των πρεσβειών στην Ελλάδα των χωρών αυτών, αποστέλλοντας όλο το απαραίτητο υλικό και πληροφορίες για την έγκαιρη και αποτελεσματική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων ώστε να διευκολυνθούν για την επίσκεψή τους στη χώρα μας και στις εκθέσεις EXPRO και CLEAN.

Η διοίκηση της EXPRO από πέρυσι πήρε την απόφαση να συνδιοργανώνει την CLEAN με την EXPRO κάθε χρόνο, ώστε να διευκολύνονται ακόμη περισσότερο και καλύτερα οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι επισκέπτες, ξενοδόχοι, επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων, μια και τους αφορούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες και των δύο αυτών εκθέσεων.

Επίσης, η διοίκηση της EXPRO,προχώρησε στην αλλαγή του Εκθεσιακού Κέντρου. Έτσι, EXPRO & CLEAN στις 15-18 Ιανουαρίου 2009 θα διοργανωθούν στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού που έχει σειρά πλεονεκτημάτων για εκθέτες και επισκέπτες όπως:

  • Ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις.
  • Εκθεσιακό χώρο 11.000 τ.μ. σε ένα επίπεδο.
  • Εύκολη πρόσβαση από πολλούς οδικούς άξονες.
  • Γειτνίαση με πολλά ξενοδοχεία και
  • Parking απεριόριστου αριθμού θέσεων (πάνω από 3.000) για συνεχή ροή και πρόσβαση στις εκθέσεις, χωρίς εμπόδια και χρονικές καθυστερήσεις επισκεπτών και εκθετών.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024