Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτο πιο πολυσύχναστο μέρος της Αυστρίας προβάλλεται η Ελλάδα

Στο πιο πολυσύχναστο μέρος της Αυστρίας προβάλλεται η Ελλάδα

Ολόκληρο τον μήνα Ιανουάριο οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ, θα βρίσκονται στο διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης με 16 τ.μ. εκθεσιακού χώρου στο κεντρικότερο σημείο διέλευσης των επιβατών…

Ολόκληρο τον μήνα Ιανουάριο οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ, θα βρίσκονται στο<...> διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης με 16 τ.μ. εκθεσιακού χώρου στο κεντρικότερο σημείο διέλευσης των επιβατών.

Η παρουσίαση της Ελλάδας γίνεται στις αναχωρήσεις στο εμπορικό κέντρο του αεροδρομίου (Shopping Area), στον χώρο Plaza, μπροστά από το Air Quick Restaurant και σε κοντινή απόσταση από το Executive Club της British Airways. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί το πιο πολύσυχναστο σημείο του αεροδρομίου, καθώς συνδέεται με όλα τα transit gates και συγκεντρώνει πλήθος επιβατών, ενώ αναμένουν την πτήση τους στα cafe, τα εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα κλπ.

Η παρουσίαση της Ελλάδας γίνεται με 16 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, όπου προβάλλονται ενημερωτικά τηλεοπτικά σποτ και αφιερώματα στον θεματικό και ειδικό τουρισμό αποκλειστικά από τον ΕΟΤ, σε 4 κεντρικές οθόνες plasma 42 ιντσών. Αφιερώματα προβάλλονται και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες `Αθήνα 2004`, καθώς και για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα `Euro 2004`. Ειδικότερα, το πάτωμα του περιπτέρου είναι διαμορφωμένο κατάλληλα, έτσι ώστε να προσομοιάζει πραγματική ακτή και ελληνική θάλασσα, με λευκά βότσαλα και εντυπωσιακό εσωτερικό φωτισμό. Στον χώρο διανέμονται στους επισκέπτες δωρεάν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια και οδηγοί για την Ελλάδα, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας, καθώς επίσης και ο ελληνικός ταξιδιωτικός οδηγός `Choose Greece` με προτεινόμενες τουριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Για το αεροδρόμιο της Βιέννης οι συνολικές αναχωρήσεις σε επιβάτες το 2003 έφθασαν τους 6.363.249 εκατ.. Το 60% των επιβατών αποτελούν ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό διαθέτει υψηλό ετήσιο εισόδημα. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι ηλικίας 30 έως 50 ετών και ανήκουν στα υψηλότερα κοινωνικά στρώματα, ενώ συνολικά οι επιβάτες του διεθνούς αεροδρομίου της Βιέννης, (αναχωρήσεις και αφίξεις) έφθασαν τα 12 εκατ. για το έτος 2001.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η διοργάνωση των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού γίνεται από την εταιρία `Choose Media` και πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά μέσω του Project `Choose Greece`. Επίσης, το πρόγραμμα του 2005 περιλαμβάνει και το διεθνές αεροδρόμιο της Ζυρίχης, Ελβετίας που θα διεξαχθεί την περίοδο 28/03/05 – 11/04/05.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024