Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗ Χιλιανή τέχνη ταξιδεύει στην Κρήτη

Η Χιλιανή τέχνη ταξιδεύει στην Κρήτη

«Η Χιλιανή τέχνη ταξιδεύει στην Κρήτη» είναι ο τίτλος της έκθεσης που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Minos Beach στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Την επίσημη πρόσκληση κάνουν η πρέσβης της Χιλής […]

«Η Χιλιανή τέχνη ταξιδεύει στην Κρήτη» είναι ο τίτλος της έκθεσης που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Minos Beach στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.
Την επίσημη πρόσκληση κάνουν η πρέσβης της Χιλής Marcia Covarrubias, η επίτιμη πρόξενος της Χιλή<.>ς στην Κρήτη Τζίνα Μαμιδάκη και ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.
Τα εγκαίνια της έκθεσης γίνονται στις 17 Ιουλίου και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Χορηγός είναι το Ίδρυμα Γ.& Α. Μαμιδάκη.
Στα πλαίσια των εγκαινίων θα παρουσιαστεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ο Νερούδα» από τον Luis Poirot, θέατρο «Μονόλογος του Μάριου Πόντικα», ποίηση «Ωδές του Pablo Nerouda», έκθεση γλυπτικής και έκθεση ζωγραφικής.
Στο τέλος της βραδιάς θα υπάρχει πρόγραμμα με τραγούδι από την Mariana Montalvo και θα ακολουθήσει Κρητικό γλέντι στο Candia Park Village.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024