Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣημαντική διάκριση για τον Δήμο Ρεθύμνης στα Tourism Awards 2023
Βραβεύσεις

Σημαντική διάκριση για τον Δήμο Ρεθύμνης στα Tourism Awards 2023

Ο Δήμος Ρεθύμνης απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Bike Friendly Destinations.

Ο Δήμος Ρεθύμνης βραβεύτηκε με το Gold Award στην νέα κατηγορία Bike Friendly Destination, των Tourism Awards 2023, για το έργο του γύρω από τον ποδηλατικό τουρισμό. Η 10η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Grand Hyatt στην Αθήνα, όπου διακρίθηκαν οι πρωτοπόροι και καινοτόμου δήμοι, φορείς και επαγγελματίες του κλάδου, που παράγουν ποιοτικά έργα, προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού, φιλοξενίας και διασκέδασης.

Το βραβείο παρέλαβε η Πέπη Μπιρλιράκη, αντιδήμαρχος Τουρισμού, η οποία δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς λάβαμε αναγνώριση από τον σπουδαίο θεσμό των Tourism Awards. Πιστεύουμε ότι το Ρέθυμνο έχει κάνει μια καλή αρχή, όπως αποδεικνύεται και από το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Bike Friendly Destination. Εμείς ως δήμος θα ενδυναμώσουμε περαιτέρω τον τομέα του ποδηλατικού τουρισμού, μοιράζοντας την θετική μας εμπειρία και σε άλλους δήμους της Ελλάδας. Υπενθυμίζοντας τα ευεργετικά της άσκησης, που είναι η υγεία και η ψυχική ευφορία για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες».

Στο πλαίσιο του ποδηλατικού τουρισμού, ο Δήμος Ρεθύμνης – πιστοποιημένος ως Bike Friendly Destination-  από την 1 έως τις 3 Ιουνίου 2023 διοργανώνει τις Bike Friendly Days, προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας ποδηλασίας (Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023). Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ποδηλατοβόλτες, για όλους τους τουρίστες, με στόχο να γνωρίσουν τα σημεία ιδιαίτερης φυσικής και ιστορικής ομορφιάς της πόλης.

Επιπλέον την δεύτερη ημέρα των Bike Friendly Days θα οργανωθεί φόρουμ, όπου θα γίνει μια εκτενής ανάλυση στα οφέλη που αποκομίζουν οι προορισμοί από τον ποδηλατικό τουρισμό.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

03/10/2023
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023