Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜόνο το Travel Plan διαχειρίζεται διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου
Ανακοίνωση του Travel Plan για παραπλανητική διαφήμιση

Μόνο το Travel Plan διαχειρίζεται διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Για παραπλανητική διαφήμιση κατηγορεί το Travel Plan ταξιδιωτικά γραφεία σχετικά με το θέμα της αποκλειστικής διαχείρισης της διάθεσης των εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, καθώς και ειδικών πακέτων μετακινήσεων και διαμονής.

Το Travel Plan ενημερώνει τους Έλληνες φιλάθλους με ανακοίνωσή του στον Τύπο ότι αποτελεί τον μοναδικό ταξιδιωτικό οργανισμό, με τον οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Το Travel Plan διαχειρίζεται αποκλειστικά τη διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, καθώς και ειδικών πακέτων μετακινήσεων και διαμονής.

Δημοσιεύσεις ταξιδιωτικών γραφείων, όπως το GS Travel, Box Travel καθώς και του Γαλανόλευκου Φάρου, τα οποία διαφημίζουν ταξιδιωτικά πακέτα με εξασφαλισμένα εισιτήρια σε αγώνες με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου αποτελούν παραπλανητική διαφήμιση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024