Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔωρεάν wi-fi και στα δωμάτια για το Novotel Athens
Πολιτική επιπλέον παροχών προς τους φιλοξενούμενους του Novotel Athens

Δωρεάν wi-fi και στα δωμάτια για το Novotel Athens

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, το ξενοδοχείο Novotel Athens αποφάσισε την παροχή δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (wi-fi) στο Internet ακόμα και από τα δωμάτια των πελατών.

Μέχρι πρότινος υπήρχε η δυνατότητα της χρήσης του wi-fi του ξενοδοχείου Novotel Athens χωρίς κόστος από τους κοινόχρηστους χώρους και από το business center, όμως η διοίκηση του ξενοδοχείου, βλέποντας την ανάγκη των πελατών για σύνδεσή τους από τα δωμάτια και ακολουθώντας μια πολιτική επιπλέον παροχών προς τους φιλοξενούμενους αποφάσισε να επεκτείνει τη δωρεάν χρήση του wi-fi και σε όλα τα δωμάτια.

“Με δεδομένο ότι ένας μεγάλος αριθμός πελατών μας επισκέπτονται την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους αποφασίσαμε να τους παρέχουμε το Internet ακόμα και στο δωμάτιο δωρεάν, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για άμεση επικοινωνία. Επίσης, χρήσιμο το βρίσκουν και οι φιλοξενούμενοί μας που έχουν έρθει για να γνωρίσουν την Αθήνα στο πλαίσιο των διακοπών τους. Στις μέρες μας, η επικοινωνία που προσφέρει η σύνδεση με το Internet αξιοποιείται πλέον από ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και θεωρείται αναγκαία”, δήλωσε ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Novotel Athens.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024