Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα μπροσούρα για ομαδικά ταξίδια από το Zorpidis Travel Services

Νέα μπροσούρα για ομαδικά ταξίδια από το Zorpidis Travel Services

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του γραφείου Zorpidis Travel Services με τα ομαδικά ταξίδια που προτείνει το γραφείο και καλύπτουν όλο τον κόσμο. Τα αναπτυξιακά σχέδια του γραφείου συμπεριλαμβάνουν την […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα του γραφείου Zorpidis<.> Travel Services με τα ομαδικά ταξίδια που<...> προτείνει το γραφείο και καλύπτουν όλο τον κόσμο.

Τα αναπτυξιακά σχέδια του γραφείου συμπεριλαμβάνουν την κυκλοφορία και νέας μπροσούρας για τα ατομικά ταξίδια. Ο διευθυντής του γραφείου στην Αθήνα κ. Παναγιώτης Κούρος μας δήλωσε ότι "βασιζόμαστε στις υπηρεσίες και το καλό 'σέρβις' το οποίο θέλουμε να προσφέρουμε στον πελάτη. Αυτό το πετυχαίνουμε με την συνεργασία μας με καλά ξενοδοχεία, πούλμαν, σωστές αεροπορικές εταιρίες, και γενικά συνεργάτες σε ανταγωνιστικές τιμές."

Η μπροσούρα προτείνει διακοπές σε κλασικούς αλλά και νέους προορισμούς. Τα νέα προγράμματα περιλαμβάνουν ένα διαφορετικό γύρο της Γαλλίας, το Πανόραμα Αγγλίας-Σκωτίας, το γύρο της Γαλλίας και της Βορείου Ισπανίας, τον συνδυασμό Ισπανίας-Πορτογαλίας, την Λισσαβώνα και το Πανόραμα Πορτογαλίας, την Φιλανδία και Λαπωνία, το Κάιρο και Αλεξάνδρεια και την κρουαζιέρα στο Νείλο, την Μπανγκόκ και Πατάγια, την Μπανγκόκ-Πουκέρ-Σιγκαπούρη, την Μπανγκόκ και Πουκέτ, την Κλασική Κίνα και Χονγκ-Κονγκ, τις Μαλδίβες και την Σιγκαπούρη, την Κλασική Ινδία και Νεπάλ, την Κένυα Σαφάρι-Μομπάσα, το Μαϊάμι-Ορλάντο-Νέα Υόρκη, την Κλασική Κούβα, το Μέξικο και Ακαπούλκο, και τον συνδυασμό Γαλλία-Αγγλία-Βέλγιο.

"Αυτή την στιγμή φτιάχνουμε την βάση μας" μας δήλωσε ο κ. Κούρος. "Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν και άλλες ταξιδιωτικές προτάσεις από το γραφείο μας".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024