Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΓνωριμία Ισραηλινών Tour Operators με τις τουριστικές δυνατότητες της Πιερίας
Προβολή προορισμού

Γνωριμία Ισραηλινών Tour Operators με τις τουριστικές δυνατότητες της Πιερίας

POTAP

Οι Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τα συγκριτικά στοιχεία της τουριστικής Πιερίας με όλες τις εκφάνσεις που μπορεί και προσφέρει στους επισκέπτες πολυποίκιλα ο νομός.

Τα τελευταία διεθνή ανοίγματα του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού, αποδίδουν και δρέπουν πλέον καρπούς. Με αφορμή την παρουσία Ισραηλινών Tour Operators (τουριστικοί πράκτορες) στην Πιερία το διήμερο 9 και 10 Απριλίου 2024, οι επιχειρηματίες προώθησης πακέτων διακοπών από τη χώρα της Μέσης Ανατολής, συναντήθηκαν με στελέχη του Π.Ο.Τ.Α.Π.

Τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Καραλής, το μέλος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Ούζας και ο διευθυντής κ. Βασίλης Δήμου, οι οποίοι εμπεριστατωμένα τους γνωστοποίησαν την πληθώρα των δυνατοτήτων που παρέχει η Πιερία στους τουρίστες, με αναφορά στις παραλιακές, ημιορεινές και ορεινές ζώνες, την βιοποικιλότητα, τον μεγάλο αριθμό μνημείων, λατρευτικής, ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας, τα σύγχρονα καταλύματα, τις υψηλής ποιότητας επιχειρήσεις εστίασης, τις ευκαιρίες προσιτών προσβασιμοτήτων σε κάθε γωνιά του τόπου, το πλήθος των πολιτιστικών επιλογών, αλλά κυρίως και τη φιλόξενη διάθεση των κατοίκων.

POTAP

Με βάση τον προγραμματισμό της επισκεψιμότητας, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, οι Ισραηλινοί τουριστικούς πράκτορες πέρα των άλλων συναντήσεων ξεναγήθηκαν από τον Π.Ο.Τ.Α.Π. στο αρχαιολογικό πάρκο και το μουσείο του Δίου, στην παλιά και νέα Ιερή Μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στο Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου Ολύμπου και στα μονοπάτια του Ολύμπου, στον Παλαιό Παντελεήμονα και στα παραθαλάσσια θέρετρα της Πιερίας.

“Οι απαιτήσεις της σύγχρονης τουριστικής αγοράς συνάδουν με διεθνή ανοίγματα και ανάλογες προτάσεις προβολής σε κάθε γωνιά της γης, ώστε μέσω της ορθής ενημέρωσης να αποκτήσει η Πιερία πληθώρα επισκεπτών αλλά και να καταξιωθεί όσο το δυνατό περισσότερο στον παγκόσμιο χάρτη του βιώσιμου και αέναου τουριστικού προορισμού. Με σειρά ενημερωτικών φιλοξενιών, όπως η τελευταία με τους Ισραηλινούς, με την συμμετοχή του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής σε εγχώριες και διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με την παρουσία μας σε θεματικές πρωτοβουλίες προσέλκυσης κοινού και επαγγελματιών, καθώς και σε διοργάνωση στοχευμένων δράσεων ενίσχυσης της τουριστικής ζήτησης, είναι βέβαιο ότι θα επιμηκύνουμε και θα αναπτύξουμε ιδανικά το τουριστικό μας προϊόν” επισημαίνει ο πρόεδρος του Οργανισμού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024