Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ Αβίβ
Εκθέσεις

Η Ελλάδα στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ Αβίβ

Η Ελλάδα στάθηκε πρωταγωνιστής στη 30ή IMTM Έκθεση Τουρισμού στο Τελ Αβίβ, με έπαινο από τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, επιβεβαιώνοντας την προτίμηση των Ισραηλινών προς την χώρα μας.

Η Ελλάδα συμμετείχε με περίπτερο στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ. Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ κ. Χαίμ Κατζ εκφράζοντας τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για τις χώρες που συμμετείχαν στην IMTM 2024, αναφέροντας πρώτη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΟΤ όπου τον υποδέχθηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ κ. Κυριάκος Λουκάκης, ο επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Πρεσβεία κ. Μιχάλης Βρεττάκης, ο γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ’ κ. Ελευθέριος Ντότσικας, μαζί με τα στελέχη του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουρισμού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τους  ισραηλινούς επαγγελματίες  στον τουρισμό, από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και το κοινό της έκθεσης, παραμένει η διαχρονικά αυξανόμενη προτίμηση των Ισραηλινών στην Ελλάδα, ως προορισμού διακοπών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024