Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑύξηση πτήσεων easyJet προς Σκιάθο: Ενίσχυση του βρετανικού τουρισμού
Νέες Πτήσεις

Αύξηση πτήσεων easyJet προς Σκιάθο: Ενίσχυση του βρετανικού τουρισμού

Η easyJet προσθέτει έξι νέες πτήσεις ανά εβδομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Σκιάθο στο πρόγραμμά της, ενισχύοντας τον τουρισμό και την ανταγωνιστικότητα του προορισμού, σύμφωνα με τον Simon Hinsley της εταιρείας.

Μία ακόμη εταιρεία προστίθεται στο πρόγραμμα πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο ενισχύοντας δυναμικά την προβολή του τουριστικού προϊόντος και κάνοντας πιο βιώσιμο τον προορισμό με την αύξηση του ανταγωνισμού.

O κ. Simon Hinsley, Purchasing Manager της easyJet Holidays, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, δήλωσε ότι η Σκιάθος είναι ένας δημοφιλής ελληνικός τουριστικός προορισμός με αυξανόμενη ζήτηση στους βρετανούς. Μέχρι σήμερα τα μεγάλα αεροσκάφη της εταιρείας δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιήσουν πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Σκιάθο.  Με την ανανέωση του στόλου  η Σκιάθος εντάσσεται με έξι εβδομαδιαίες πτήσεις  από τρεις πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου στο ευρωπαϊκό  δίκτυο προορισμών  της easyJet.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024