Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις100% Hotel Show: Μια ολόκληρη μέρα αφιερωμένη στις νέες τάσεις Βιλών και βραχυχρόνιας μίσθωσης
Εκθέσεις

100% Hotel Show: Μια ολόκληρη μέρα αφιερωμένη στις νέες τάσεις Βιλών και βραχυχρόνιας μίσθωσης

Το 100% Hotel Show θα αφιερώσει την τελευταία ημέρα της φετινής διοργάνωσης, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στην παρουσίαση των νέων τάσεων για αυτόνομα καταλύματα, παρουσιάζοντας Design Trends, μεθόδους πωλήσεων αλλά και εξειδικευμένες τεχνολογίες για βίλες και πολυτελή διαμερίσματα.

Με σημαντικές εταιρείες βιλών να είναι εκθέτες στο 100% Hotel Show 2023, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα μεγαλύτερα trends στον σχεδιασμό και τον εξοπλισμό που πρέπει να χαρακτηρίζουν τις βίλες νέας γενιάς, ενώ παράλληλα θα επεξηγηθεί πώς αυτά επηρεάζουν την εμπειρία αλλά και τη ζήτηση.

Στη συνέχεια, έμφαση θα δοθεί σε εξειδικευμένες τεχνολογίες οργάνωσης και πώλησης βιλών, όπως για παράδειγμα Booking Engines και PMS ειδικά για βίλες, ενώ η ημέρα θα ολοκληρωθεί με ένα workshop που θα παρουσιάσει τα κανάλια πωλήσεων των βιλών αλλά και τις πιο ενημερωμένες τεχνικές marketing.

“Καθώς το Ελληνικό Τουριστικό Προϊόν αποτελεί ένα εγγενώς «luxury» προϊόν, οι βίλες αποτελούν πλέον έναν σημαντικό πυλώνα της φιλοξενίας και της εικόνας της χώρας μας. Με την προσθήκη δε και των πολυτελών διαμερισμάτων μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά και άλλων καναλιών, διαισθανόμαστε την ανάγκη της δημιουργίας ενός ξεχωριστού τμήματος  που δεν θα μπορούσε παρά να έχει έναν ξεχωριστό ρόλο στην έκθεση. Έτσι, το 100% Hotel Show στοχεύει να μετατρέψει την τελευταία ημέρα της έκθεσης στο σημαντικότερο σημείο αναφοράς του ειδικού αυτού τμήματος. Παράλληλα, στα περίπτερα της έκθεσης, θα παρουσιαστεί ένα πανόραμα προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, ειδικά για πολυτελή καταλύματα και αναβαθμισμένες μορφές τουρισμού.”, τόνισε στο TravelDailyNews o κ. Δημήτρης Αντωνάκος διευθυντής της έκθεσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024