Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίDigital Creators προβάλουν τη Θεσσαλονίκη στην τουριστική αγορά του Ισραήλ
Προορισμοί

Digital Creators προβάλουν τη Θεσσαλονίκη στην τουριστική αγορά του Ισραήλ

Διάσημοι Ισραηλίτες influencers φιλοξενήθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία του Ισραήλ Sun d’or διοργάνωσε δημοσιογραφικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, για τους δημοφιλείς Digital Creators – influencers Or Ben Yehuda και Or Emil Elkayam.Οι δύο Ισραηλινοί απόλαυσαν τη διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο ONOMA HOTEL και επισκέφθηκαν διάφορα εστιατόρια για να γνωρίσουν την γαστρονομική κουλτούρα της.

Ξεναγήθηκαν στα μνημεία και σε χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας υλικό που θα προβάλουν στα δίκτυά τους.

O Or Ben Yehuda (Orby) έχει 70,8 χιλ. ακολούθους στο Instagram, 36,3 χιλ. ακολούθους στο Tik Tok και 158 χιλ. εγγεγραμμένους στο κανάλι του στο Υoutube. Πρόσφατα έχει επιλεχθεί ως ένας από τους 10 επίσημους δημιουργούς της Meta Company στο Ισραήλ και ως μοναδικός στον τομέα του τουρισμού. Ο Or El Kayam (Zuti) έχει 189 χιλιάδες εγγεγραμμένους στο κανάλι του OrZuti.TV στο youtube, 364.6 χιλ. ακολούθους στο Tik Tok και 56,3 χιλ. ακολούθους στο Instagram. Οι δημοφιλείς Ισραηλινοί opinion leaders είναι ιδιαίτεροι αγαπητοί στο κοινό του Ισραήλ που τους ακολουθεί και τους παρακολουθεί φανατικά αυξάνοντας καθημερινά της απήχησή τους. Έμειναν κατενθουσιασμένοι από τη Θεσσαλονίκη και σκοπεύουν να επαναλάβουν το ταξίδι τους.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα στατιστικά στοιχεία της Fraport για το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ οι ταξιδιώτες από το Ισραήλ αυξάνονται συνεχώς και καταλαμβάνουν την έκτη θέση στην γενική κατάταξη εθνικοτήτων μετά την Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο, την Ιταλία και την Πολωνία.

Η Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του ΟΤΘ κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε:

Η τουριστική αγορά του Ισραήλ αποτελεί βασικό στόχο στην στρατηγική προβολής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και επενδύουμε σ’αυτήν. Οι στενές σχέσεις που έχουμε «χτίσει» με την Sun d’or οι δράσεις προβολής του οργανισμού όπως είναι η μετάφραση του portal thessaloniki.travel στα εβραϊκά, η εσωτερική παραγωγή για την «εβραϊκή διαδρομή» της Θεσσαλονίκης, ο οδηγός τσέπης στα εβραϊκά και οι φιλοξενία δημοσιογράφων και opinion leaders, έχουν ως αποτέλεσμα την συνεχή αύξηση των Ισραηλινών στη Θεσσαλονίκη“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

04/12/2023
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023