Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΔράση της Δημοτικής Αρχής Σκιάθου για τον τουρισμό
Σκιάθος

Δράση της Δημοτικής Αρχής Σκιάθου για τον τουρισμό

Το έργο του για τον τουρισμό δημοσιεύσε ο Δήμος Σκιάθου.

Σε πρόσφατη ομιλία του ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας παρουσιάσε το έργο που έχει κάνει ο Δήμος Σκιάθου για τον τουρισμό.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο άνοιγμα που έκανε το νησί σε νέες αγορές όπως αυτή της Γαλλίας  το 2022, και της Ισπανίας το 2024. Επίσης, αημαντική είναι καιη προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών που ανέπτυξαν προγράμματα πτήσεων για πρώτη φορά στο νησί.
Ακτοπλοϊκή  σύνδεση μετά από πολλά χρόνια με την Θεσσαλονίκη, με υποστηρικτικές ενέργειες του Δήμου δρομολογήθηκε ένα σύγχρονο πλοίο από τον Άγιο Κωνσταντίνο, τόνισε ο Δήμαρχος.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τυρισμού για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη βάζοντας τη βάση για την περαιτέρω διαβούλευση της εξέλιξης του τουρισμού στο νησί, ήταν από τις σημαντικότερες δράσεις του Δήμου, όπου ο ΠΟΤ θα λειτουργεί ως σύμβουλος του Δήμου σε θέματα τουρισμό.
Ακολουθούν η συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ για τον επανασχεδιασμό του λιμανιού και δημιουργία μαρίνας, η επίλυση του χρόνιου προβλήματος της αδειοδότησης της πλωτής εξέδρας σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, και η οργανωμένη επικοινωνία του νησιού  στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αποτέλεσμα μεγάλη θετική δημοσιότητα.
Στόχευση στον τουρισμό εμπειρίας, με την δημουργία υποδομών και σύγχρονου επικοινωνιακού υλικού για την προώθηση θεματικών τουριστικών προϊόντων (περιπατητικού , θρησκευτικού, αθλητικού, γαστρονομικού)  με στόχο την προσέλκυση   υψηλότερου επιπέδου τουριστών  και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, όπως και η απόκτηση του σήματος Bike Friendly.
Ο Δήμος έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη του τουρισμού ΑΜΕΑ με έργα υποδομής, και επίσης στη προσέλκυση διεθνών συνεδρίων με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη συνεδριακού τουρισμού.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024