Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επισκεψιμότητα νησίδας Σούδας
Οι επισκέψεις προς τη Σούδα θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επισκεψιμότητα νησίδας Σούδας

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, που ενδιαφέρονται για την εκτέλεση πλόων και εκδρομών κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο προς τη Σούδα, μπορούν να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Δήμο Χανίων έως τις 31 Μαΐου.

Ο Δήμος Χανίων καλεί τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, που ενδιαφέρονται για την εκτέλεση πλόων και εκδρομών κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο προς τη νησίδα Σούδας, να προβούν σε αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς το Δήμο Χανίων (υπ’όψη αντιδημάρχου, κ. Αμπαδιωτάκη), μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, προκειμένου να καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα των επισκέψεων, καθώς και να εκδοθούν οι σχετικές άδειες.

Σημειώνεται ότι στη Νησίδα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από το Δήμο Χανίων οι εργασίες πυροπροστασίας, καθαρισμού και συντήρησης, όπως αυτές έχουν καθοριστεί στις κοινές συσκέψεις του Δήμου Χανίων, του Ναύσταθμου Κρήτης και της 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.   

Οι επισκέψεις προς τη Νησίδα Σούδας, θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024