Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕκπαιδευτικό ταξίδι της Marathon Travel στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με την Emirates Airlines

Εκπαιδευτικό ταξίδι της Marathon Travel στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Εκπαιδευτικό ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με σκοπό την προώθηση της χώρας ως τουριστικού προορισμού διοργάνωσε η Marathon Travel.

Πριν από λίγες ημέρες η Marathon Travel διοργάνωσε με επιτυχία  εκπαιδευτικό ταξίδι-επίσκεψη σε τρία κρατίδια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με καλεσμένους σημαντικούς εκπροσώπους εγχώριων και μη τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτορείων. Το 5ήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε στόχο την προώθηση της χώρας ως τουριστικού προορισμού, καθώς και την παρουσίαση των υψηλών υπηρεσιών –προσφορά της Marathon Travel προς τους πελάτες της. Το ταξίδι πραγματοποιείται με την Emirates Airlines.

Οι σταθμοί-ξενοδοχεία του ταξιδιού ήταν: Radisson Royal, Radisson Down Town, Habtoor Resort, The Palace Old Down Town, Αtlantis, Dowt Townbur Khlifa, Al Manil, Qamardeen (Nτουμπάι), Emirates Palace, Radisson Yas Island, Ferrari Park (Άμπου Ντάμπι), Banyan Tree Resort και Ηilton Resort (Ρας Αλ Χέιμα).

Η πορεία της Marathon Travel ξεκινά το 1953, και η εταιρεία θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς διοργανωτές στο χώρο του ταξιδιού, όποιο κι αν είναι αυτό: αναψυχής, εταιρικό, incentive, συνεδριακό, πολιτιστικό, για sports, για οικογένειες, για λόγους υγείας…

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024