Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Worldspan δίνει τη λύση για τους διαπραγματευόμενους ναύλους μέσω Διαδικτύου

H Worldspan δίνει τη λύση για τους διαπραγματευόμενους ναύλους μέσω Διαδικτύου

Τα συμβατικά και τα ηλεκτρονικά ταξιδιωτικά πρακτορεία, τα πρακτορεία για επαγγελματικά ταξίδια και οι αεροπορικές εταιρίες θα είναι σύντομα σε θέση να χρησιμοποιήσουν την λύση της Worldspan για πιο αποτελεσματική […]

Τα συμβατικά και τα ηλεκτρονικά ταξιδιωτικά πρακτορεία, τα πρακτορεία για επαγγελματικά ταξίδια και οι αεροπορικές εταιρίες θα είναι σύντομα<...> σε θέση να χρησιμοποιήσουν την λύση της Worldspan για πιο αποτελεσματική επεξεργασία των διαπραγματευόμενων ναύλων.

Η Worldspan ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα SecuRate Air Plus, το οποίο αποτελεί τη νέα λύση για τη διαχείριση διαπραγματευόμενων ναύλων μέσω Διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο, βρίσκεται τώρα στο στάδιο της τελικής δοκιμασίας και θα είναι διαθέσιμο για τους πελάτες της Worldspan (ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές εταιρίες) κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός. Το πρόγραμμα SecuRate Air Plus προσφέρει απεριόριστη δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων ναύλου και πιο αποτελεσματική τιμολόγηση χωρίς τη χρήση ειδικών κωδικών πρόσβασης, ενώ είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ολοένα και πιο περίπλοκες απαιτήσεις σχετικά με τη διαχείριση των διαπραγματευόμενων ναύλων.

Το SecuRate Air Plus αποθηκεύει και επεξεργάζεται όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τους ναύλους, που έχουν συμφωνηθεί και ανακοινωθεί, σε μία μόνο ασφαλή βάση δεδομένων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία με μία μόνο καταχώριση τιμολόγησης. Το SecuRate Air Plus διαθέτει επίσης δυνατότητα διευρυμένων αυτοματοποιημένων κανονισμών και ιστορικών δεδομένων ναύλων και κανονισμών για αποτελεσματικότερη επεξεργασία. Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό παρέχει φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον διασύνδεσης μέσω Διαδικτύου και διευκολύνει περισσότερο παρά ποτέ την καταχώριση και τη διαχείριση των δεδομένων ναύλων.

Ο Graham Nichols, αντιπρόεδρος της Worldspan και γενικός διευθυντής της EMEAA, δήλωσε ότι “Το πρόγραμμα SecuRate Air Plus αυτοματοποιεί περαιτέρω τη διαχείριση των διαπραγματευόμενων ναύλων, επιτρέποντας την ταχύτερη φόρτωση, πιο αποτελεσματικές αναζητήσεις ναύλων και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μέσω πολλαπλών καναλιών”. Και πρόσθεσε ότι “Με την προσθήκη του προγράμματος SecuRate Air Plus στα διεθνή προϊόντα μας για διαπραγματευόμενους ναύλους, η Worldspan επεκτείνει την κυριαρχία της στην τεχνολογία που σχετίζεται με τους ναύλους και την τιμολόγηση προς όφελος του ταξιδιωτικού κλάδου”.

“Με το πρόγραμμα SecuRate Air Plus, η Worldspan μπορεί να προσφέρει στους διανομείς ένα εργαλείο διαχείρισης διαπραγματευόμενων ναύλων που ξεπερνά όλα τα άλλα διαθέσιμα εργαλεία, καθώς και έναν εκσυγχρονισμένο τρόπο αρχειοθέτησης ναύλων” τόνισε ο Gregg Brockway, γενικός διευθυντής προϊόντων για την Hotwire.com. “Ανυπομονούμε να επωφεληθούμε τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας από αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024