Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileWorldspan: πλήρη στοιχεία για τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Worldspan: πλήρη στοιχεία για τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Η Worldspan ανακοίνωσε την εισαγωγή μιας νέας κατηγορίας τιμών με πλήρη στοιχεία σχετικά με τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων για τις επιχειρήσεις της στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική […]

Η Worldspan ανακοίνωσε την εισαγωγή μιας νέας κατηγορίας τιμών με πλήρη στοιχεία σχετικά με τις τιμές<...> ενοικίασης αυτοκινήτων για τις επιχειρήσεις της στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA). Το σύστημα με πλήρη στοιχεία τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων, τα οποία συμπεριλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους, αμοιβές, χρεώσεις και απαιτούμενα έξοδα ασφάλισης, δίνει στα ταξιδιωτικά γραφεία των χωρών EMEA που συνεργάζονται με τη Worldspan τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες πλήρεις τελικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων και παράλληλα περιορίζει στο ελάχιστο τη σύγχυση που προκαλείται στα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Η Worldspan είναι το πρώτο παγκόσμιο σύστημα διανομής (GDS) που προσφέρει πλήρη στοιχεία τιμών στην Ευρώπη. Στις εταιρείες που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα συγκαταλέγονται οι Alamo Rent A Car, Dollar Rent A Car, Enterprise Rent-A-Car, Europcar και National Car Rental. Στο άμεσο μέλλον, η Hertz Rent A Car θα λάβει επίσης μέρος στο σύστημα για πλήρη στοιχεία τιμών μέσω της Worldspan.

«Σε κανέναν δεν αρέσουν οι εκπλήξεις όταν ταξιδεύει, ιδίως όταν έρχεται η στιγμή να πληρώσει για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, και αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις θα προσπαθήσει να εξαλείψει το σύστημα με τα πλήρη στοιχεία τιμών μέσω της Worldspan» σχολίασε ο Graham Nichols, αντιπρόεδρος της Worldspan για τις χώρες EMEA. «Οι τοπικές επιβαρύνσεις παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές από περιοχή σε περιοχή, όμως το σύστημα με πλήρη στοιχεία τιμών διευκρινίζει εκ των προτέρων όλες τις σχετικές χρεώσεις για τον πελάτη και τον ταξιδιωτικό πράκτορα, ξεκάθαρα, κατά τη διαδικασία της κράτησης. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερες εκπλήξεις και περισσότεροι ικανοποιημένοι πελάτες».

«Οι πελάτες πρέπει να είναι σε θέση να αισθάνονται σιγουριά για τις κρατήσεις που κάνουν, γνωρίζοντας την πλήρη τιμή για το αυτοκίνητο που σκοπεύουν να νοικιάσουν. Αυτό είναι ουσιώδες για μια πετυχημένη και απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία» ανέφερε η AnnMari Dalon, διευθύντρια του τμήματος Διεθνών Κρατήσεων, GDS και Δεδομένων της Europcar. «Καθώς η Worldspan παρέχει πλήρη στοιχεία τιμών μέσω του δικού της συστήματος, μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέτουμε τα προϊόντα μας στην αγορά με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που αναμένουν οι πελάτες από εμάς».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024