Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτην ομάδα της Worldspan ο Peter Cacioppo

Στην ομάδα της Worldspan ο Peter Cacioppo

Η Worldspan, εταιρία προϊόντων τεχνολογίας στον ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοίνωσε χτες ότι ο κ. Peter Cacioppo, έμπειρο στέλεχος του ταξιδιωτικού κλάδου, προσελήφθη από την εταιρία στη θέση του διευθυντή πωλήσεων για […]

Η Worldspan, εταιρία προϊόντων τεχνολογίας στον ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοίνωσε χτες ότι ο<...> κ. Peter Cacioppo, έμπειρο στέλεχος του ταξιδιωτικού κλάδου, προσελήφθη από την εταιρία στη θέση του διευθυντή πωλήσεων για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Στη νέα του θέση, ο κ. Cacioppo, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Worldspan στον τομέα των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των εταιρικών αγορών. Θα συνεργάζεται στενά με τους περιφερειακούς διευθυντές και τις ομάδες πωλήσεων Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, έτσι ώστε να δώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη της επιχείρησης και να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της Worldspan σε αυτή τη σημαντική περιοχή.

Σχετικά, ο κ. Cacioppo δήλωσε ότι “η Worldspan φημίζεται ως κορυφαία, πρωτοποριακή εταιρία παροχής τεχνολογικών λύσεων για τον ταξιδιωτικό κλάδο στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, στους οποίους δίνει τη δυνατότητα να είναι πιο αποδοτικοί, πιο παραγωγικοί και να έχουν περισσότερα κέρδη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος μιας τόσο διακεκριμένης εταιρίας και ανυπομονώ να συμβάλλω στην επιτυχία της Worldspan, δίνοντας σε περισσότερους πελάτες τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα, που προσφέρουν οι εξειδικευμένες γνώσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας της Worldspan”.

“Ο άμεσος στόχος μας είναι να βασιστούμε στις δοκιμασμένες λύσεις τεχνολογίας που παρέχουμε και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών, προκειμένου να προωθήσουμε την ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας. Ο Peter θα διοχετεύσει πληθώρα γνώσεων και τεράστια εμπειρία προς αυτή την κατεύθυνση. Θα αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη τόσο για τους νέους πελάτες μας, όσο και για τη Worldspan. Τον καλωσορίζω θερμά στην εταιρεία μας” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Graham Nichols, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο κ. Peter Cacioppo πριν εργαζόταν στην Amadeus, ως Διευθυντής Πωλήσεων για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, από το 2000, ενώ κατά το παρελθόν, είχε εργαστεί σε διάφορες θέσεις στο τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών της Amadeus στη Νίκαια της Γαλλίας, καθώς και στις εταιρίες System One και Uniglobe Travel στις Η.Π.Α.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024