Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠάλι αλλαγές στην ηγεσία του τουρισμού

Πάλι αλλαγές στην ηγεσία του τουρισμού

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλου, στη θέση του παραιτηθέντος Γενικού Γραμματέα Τουρισμού κ. Δ. Γεωργαράκη και του παραιτηθέντος Προέδρου του ΕΟΤ κ. Ι. Πατέλλη τοποθετούνται…

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλου, στη θέση του παραιτηθέντος Γενικού Γραμματέα Τουρισμού κ. Δ. Γεωργαράκη και του παραιτηθέντος Προέδρου του ΕΟΤ<...> κ. Ι. Πατέλλη τοποθετούνται ο κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, και ο κ. Νικόλαος Δημάδης, αντίστοιχα.

Ο Α. Τσοχατζόπουλος ευχαρίστησε τους κ.κ. Γεωργαράκη και Πατέλλη για την μέχρι τώρα προσφορά τους στην υλοποίηση της πολιτικής του ΥΠΑΝ στον τομέα ευθύνης τους.

Ο νέος γενικός γραμματέας τουρισμού Κωνσταντίνος Μποτόπουλος είναι μεταξύ άλλων μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της Τράπεζας της Ελλάδος από το 1994, έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος στα υπουργεία προεδρίας, μεταφορών, Εθνικής Αμυνας (2001-2003), ενώ είναι μόνιμος συνεργάτης της καθημερινής εφημερίδας για θεσμικά θέματα από το 1986.

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ Νικόλαος Δημάδης έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος του υπουργού Εθνικής Αμυνας σε θέματα Διεθνών Σχέσεων, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του επιτελείου του υπουργού Εθνικής Αμυνας (1998-2001), ενώ την περίοδο 1999-2001 διετέλεσε πρόεδρος της διευθύνουσας πολιτικο-στρατιωτικής επιτροπής (PMSC) της πολυεθνικής ειρηνευτικής δύναμης Νοτιοανατολικής Ευρώπης (MPFSEE).

Από ότι φαίνεται ο υπουργός Ανάπτυξης θέλει να επιβάλει `στρατιωτική πειθαρχεία` στον κλάδο του τουρισμού, γιατί από ότι βλέπουμε και τα δύο νέα στελέχη έχουν διατελέσει σε υψηλόβαθμες θέσεις στο Υπουργείο Αμύνης. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο τους έργο, και ελπίζουμε να συμβάλουν στην ανάπτυξη του κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024