Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηInternational Luxury Travel MarketΗ διεθνής τουριστική έκθεση των Κανών που ειδικεύεται στα ταξίδια πολυτελείας

International Luxury Travel MarketΗ διεθνής τουριστική έκθεση των Κανών που ειδικεύεται στα ταξίδια πολυτελείας

International Luxury Travel Market
Η διεθνής τουριστική έκθεση των Κανών που ειδικεύεται στα ταξίδια πολυτελείας

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή της χώρας μας διοργανώνεται για δεύτερη φορά η διεθνής τουριστική έκθεση με την ονομασία International Luxury Travel Market (ILTM ) στις Κάνες της Γαλλίας από 9-11 Δεκεμβρίου 2003.
Μια παράμετρος για την επιτυχία της έκθεσης είναι η προσέλκυση 600 αγοραστών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, οι οποίοι θα ανήκουν στο ‘VIP Hosted Programme’ (Πρόγραμμα Φιλοξενίας Διακεκριμένων Επισκεπτών), και τα έξοδα τους θα καλυφθούν από τους διοργανωτές της έκθεσης.
Πριν τη διοργάνωση τα μέλη του VIP Hosted Programme θα έχουν λάβει τη λίστα των εκθετών με στόχο να προκαθοριστούν συγκεκριμένα ραντεβού, με την βοήθεια ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος μέσω του internet.


Οι διοργανωτές της ILTM δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αυστηρή επιλογή εκθετών και επισκεπτών οι οποίοι πρέπει να παρέχουν ή αντίστοιχα να αγοράζουν τουριστικές υπηρεσίας πέντε αστέρων. Εκθέτες και επισκέπτες θα τύχουν ανάλογου επιπέδου, πέντε αστέρων, υποδοχής και φιλοξενίας τόσο από την πλευρά των οργανωτών όσο και από την πόλη των Κανών.
Οι ιδρυτές και τα διοικητικά στελέχη της διοργανώτρια εταιρίας, ILTM Media Limited, συγκεντρώνουν εμπειρία 25 ετών στη διοργάνωση καταξιωμένων εκθέσεων της τουριστικής βιομηχανίας, ενώ η συνεργασία με την Reed Exhibitions ‘σφραγίζει’ την επιτυχία της έκθεσης από την πλευρά των προσκεκλημένων επισκεπτών.

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της έκθεσης για Ελλάδα και Κύπρο και τα Βαλκάνια έχει αναλάβει η εταιρία Travel Media Applications.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024