Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤαξίδια μέσα από την ευρωπαϊκή δορυφορική τηλεόραση

Ταξίδια μέσα από την ευρωπαϊκή δορυφορική τηλεόραση

Η ευρωπαϊκή τηλεόραση μπαίνει πλέον και αυτή με δυναμικό τρόπο στον χώρο των ταξιδιών και του τουρισμού μετά από τη δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού δορυφορικού δικτύου πωλήσεων ταξιδιών. Το Liberty Channels […]

Η ευρωπαϊκή τηλεόραση μπαίνει πλέον και αυτή με δυναμικό τρόπο στον χώρο των ταξιδιών και του τουρισμού μετά από τη δημιουργία<...> ενός πανευρωπαϊκού δορυφορικού δικτύου πωλήσεων ταξιδιών.
Το Liberty Channels<.> που παρουσιάστηκε στην Ευρώπη στις 18 Δεκεμβρίου 1999 έκανε εχθές την παρουσία του και στην ελληνική αγορά μέσα από την εταιρία TV Net S.A. του Ομίλου 'Επιφάνεια' που έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση.
Το Liberty Channels αποτελεί ένα συνδυασμό μέσων επικοινωνίας με βάση μεν τη δορυφορική τηλεόραση, που συμπληρώνεται όμως από το internet, το ραδιόφωνο και το τηλεφωνικό κέντρο (Call Center) που διαχειρίζεται τα ερωτήματα και τις αιτήσεις των τηλεθεατών.
Μέσα από το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο που θα εκπέμπει το κανάλι, θα προβάλλονται οι προσφορές προμηθευτών τουριστικών υπηρεσιών, ξενοδοχείων, κρουαζιερών, προορισμών, κ.ά.
Το πρόγραμμα εκπέμπεται όλο το 24ωρο με τρεις κυλιόμενες μεταδόσεις των 8 ωρών, σε τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά) με προοπτική την επέκταση σε άλλες πέντε γλώσσες. Οι τηλεθεατές που θα επιθυμούν να αγοράσουν κάποια από τις προσφορές θα επικοινωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο θα τους δίνει τις πληροφορίες που επιθυμούν από το τηλέφωνο στη γλώσσα που έχουν επιλέξει. Ο πελάτης θα αγοράζει με την πιστωτική του κάρτα απ' ευθείας την προσφορά που τον ενδιαφέρει. Έτσι, ουσιαστικά, το Liberty Channels λειτουργεί ως ο ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ προμηθευτών τουριστικών υπηρεσιών και τελικών καταναλωτών.
Οι προμηθευτές από την μεριά τους πληρώνοντας μία συνδρομή και κάποια προμήθεια στο Liberty Channels μπορούν να έρχονται σε επαφή με τα 100 εκατ. περίπου νοικοκυριά-χρήστες δορυφορικής τηλεόρασης στην Ευρώπη.
Όπως ανέφερε στην παρουσίαση του ο κ. Θοδωρής Καλούδης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου 'Επιφάνεια', ο άμεσος στόχος του καναλιού είναι να συμβάλλει στην αύξηση του εισερχόμενου ευρωπαϊκού τουρισμού στην Ελλάδα.
Ιδρυτής του Liberty Channels είναι ο Lotfi Belhassine (φωτό) του οποίου η επαγγελματική καριέρα ξεκίνησε με την ίδρυση του Φεστιβάλ της Tabarka στην Τυνησία και στη συνέχεια ίδρυσε το Club Aquarius το οποίο αγόρασε αργότερα το Club Med, και έπειτα συμμετείχε στην αεροπορική εταιρία Air Liberte η οποία περιήλθε στην British Airways.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024