Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΧορηγία της Blue Star Ferries στην ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου
Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Με Προορισμό Εσάς

Χορηγία της Blue Star Ferries στην ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου

Με τις ευχές της Blue Star Ferries θα “ταξιδέψει” και αυτήν την αγωνιστική περίοδο η ΠΑΕ Διαγόρας στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. “Η στήριξη στο σύλλογο της Ρόδου αρχίζει από […]

Με τις ευχές της Blue Star Ferries θα “ταξιδέψει” και αυτήν την αγωνιστική περίοδο η ΠΑΕ Διαγόρας στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.<...> “Η στήριξη στο σύλλογο της Ρόδου αρχίζει από το 2006 και η άψογη έως τώρα συνεργασία μας, μόνο αρωγούς θα μπορούσε να μας βρει στην νέα προσπάθεια της ΠΑΕ να διακριθεί στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους παράγοντες και αθλητές η επίτευξη των στόχων κάθε χρονιάς αποτελεί την επιβράβευση της συλλογικής προσπάθειας που γίνεται για την καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία. Για την Blue Star Ferries επιβράβευση αποτελεί η αναγνώριση της υποστήριξης και τόνωσης του νησιώτικου αθλητισμού, καθώς και η δημιουργία αυτών των προϋποθέσεων που θα κρατούν τους νέους κοντά στον αθλητισμό και στον τόπο τους”, αναφέρει η εταιρεία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Με Προορισμό Εσάς” η Blue Star Ferries συνεχίζει την στήριξη αυτή στην ΠΑΕ Διαγόρας και για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024