Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΦθάνει σήμερα το νέο απόκτημα της Minoan Lines

Φθάνει σήμερα το νέο απόκτημα της Minoan Lines

Φθάνει σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου το νέο απόκτημα της Minoan Lines, Knossos Palace, το οποίο είναι το ταχύτερο πλοίο στο είδος του. Το πλοίο κτίστηκε στα ναυπηγεία Fincantieri της […]

Φθάνει σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου το νέο απόκτημα της Minoan<.> Lines, Knossos Palace, το οποίο είναι το ταχύτερο<...> πλοίο στο είδος του. Το πλοίο κτίστηκε στα ναυπηγεία Fincantieri της Ιταλίας και πρόκειται να δρομολογηθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου, στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς, καλύπτοντας την απόσταση μόλις σε έξι ώρες.

Το Knossos Palace είναι το πρώτο πλοίο που παραδόθηκε στην Minoan Lines από τα τέσσερα αδελφά πλοία που ναυπηγούνται στα συγκεκριμένα ναυπηγεία της Ιταλίας για λογαριασμό της Minoan Lines. Σύμφωνα με το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας ναυπηγούνται συνολικά 8 υπερσύγχρονα υψηλών ταχυτήτων σκάφη, 4 στα ναυπηγεία Fincantieri της Ιταλίας και 4 στα ναυπηγεία Samsung της Νότιας Κορέας.

Το κοινό της Κρήτης θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το συγκεκριμένο πλοίο από τις 15:00 της Δευτέρας ως τις 21:00. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα μπορούν να το επισκεφτούν από τις 10:00 ως και τις 16:00, ενώ τα επίσημα εγκαίνια στον Πειραιά, αναμένεται να πραγματοποιηθούν το μεσημέρι στις 30 Νοεμβρίου.

Το νέο πλοίο θα παρέχει στους πελάτες του, κινηματογράφο, 2 πισίνες, ελικοδρόμιο, πανοραμική Disco και πολυτελείς ανακλινόμενες πολυθρόνες αεροπορικού τύπου, με ενσωματωμένη τηλεόραση και δυνατότητα ακρόασης μουσικής, μέσω 6 καναλιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024