Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕπίσημη πρώτη για το νέο Equinox της Celebrity Cruises
Το δεύτερο πλοίο που καθελκύεται στην κατηγορία Solstice

Επίσημη πρώτη για το νέο Equinox της Celebrity Cruises

Το Celebrity Equinox είδε για πρώτη φορά το φως της ημέρας, στις αρχές Ιουνίου, κατά την επίσημη έξοδό του από το Ναυπηγείο Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας. Το κρουαζιερόπλοιο, […]

Το Celebrity Equinox είδε για πρώτη φορά το φως της ημέρας, στις αρχές Ιουνίου, κατά την επίσημη έξοδό του από το Ναυπηγείο<...> Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας. Το κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 2.850 επιβατών, είναι το δεύτερο που καθελκύεται στην κατηγορία Solstice.

Το Celebrity Equinox κατέπλευσε από το Papenburg και τον ποταμό Ems στις 22 Ιουνίου, και μετά από μια σειρά διαδικασιών προμήθειας, δοκιμών και επιθεωρήσεων θα φιλοξενήσει ταξιδιωτικούς πράκτορες από το Southampton μέχρι και τις 23 Ιουλίου και στις 31 Ιουλίου θα ξεκινήσει επιτέλους τις κρουαζιέρες του. Αυτό το καλοκαίρι, το Celebrity Equinox θα πραγματοποιήσει μια σειρά δρομολογίων με προορισμό τις “Αρχαίες Αυτοκρατορίες”, όπως επίσης και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, με αναχώρηση από το Southampton και τη Ρώμη, ενώ από τις αρχές Νοεμβρίου θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών στην Καραϊβική.

Η “οικογένεια” των κρουαζιερόπλοιων θα διευρυνθεί τον Απρίλιο του 2010, με την ένταξη του Celebrity Eclipse στις κρουαζιέρες της Celebrity Cruises. Το νέο κρουαζιερόπλοιο θα έχει βάση στο Southampton και θα παραμείνει στην Ευρώπη για όλο το καλοκαίρι του 2010, για να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη ζήτηση κρουαζιέρων στην περιοχή της Ευρώπης. Σύμφωνα με την Ένωση Επιβατικής Ναυτιλίας και παρά το δυσχερές οικονομικό κλίμα, οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να κάνουν διακοπές. Ενδεικτικό είναι ότι περίπου 1,5 εκ. Βρετανοί συμμετείχαν σε κρουαζιέρα το 2008, σημειώνοντας αύξηση περίπου 200.000 επιβατών σε σχέση με το 2007.

Όπως και τα αδελφά του κρουαζιερόπλοια, το Celebrity Equinox θα προσφέρει στους ταξιδιώτες καινοτόμα χαρακτηριστικά για την βιομηχανία της κρουαζιέρας, όπως το Lawn Club, με πραγματικό φυσικό γκαζόν, σόου και σεμινάρια φυσητού γυαλιού, σε συνεργασία με το The Corning Museum of Glass, 10 ασυναγώνιστα εστιατόρια και μεγάλη ποικιλία επιλογών διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όπως σόου και ακροβατικά νούμερα που κόβουν την ανάσα.

Η συγκεκριμένη κατηγόρια κρουαζιερόπλοιων περιλαμβάνει μοντέρνες, ευρύχωρες καμπίνες που προσφέρουν πολλές σύγχρονες ανέσεις, εμπνευσμένες από τη “Celebrity’s Leading Ladies”, μια ομάδα που αποτελείται από πέντε γυναίκες με ιδέες που αναβαθμίζουν σημαντικά τις κρουαζιέρες και προσφέρουν μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Στο κρουαζιερόπλοιο οι επιβάτες μπορούν επίσης να βρουν και τους χώρους AquaClass, που περιλαμβάνουν μοναδικές εγκαταστάσεις spa και προσφέρουν αποκλειστική πρόσβαση στο “Blu”, το μοναδικό, εμπνευσμένο από την Μεσόγειο θεματικό εστιατόρια του κρουαζιερόπλοιου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024