Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting5η πλωτή παρουσίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής

5η πλωτή παρουσίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής

Περισσότεροι από 90 διάσημοι οίκοι θα δώσουν φέτος το παρόν στην 5η πλωτή παρουσίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής η οποία πραγματοποιείται στη μαρίνατου Αγίου Κοσμά, από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου. Σχεδιασμένη […]

Περισσότεροι από 90 διάσημοι οίκοι θα δώσουν φέτος το παρόν στην 5η πλωτή παρουσίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής η οποία πραγματοποιείται στη μαρίνα<...>του Αγίου Κοσμά, από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου. Σχεδιασμένη ως μια high profile διοργάνωση στα πρότυπα καταξιωμένων ναυτικών σαλονιών του εξωτερικού, η Exclusive Yachting μαγεύει κάθε φορά τους λάτρεις της θάλασσας και της πλωτής πολυτέλειας.

Tη φετινή παρουσίαση θα συμπληρώσουν οι καταξιωμένοι Έλληνες κατασκευαστές που θα εκθέσουν σκάφη εφάμιλλης ποιότητας και τεχνογνωσίας. Συνολικά, οι επισκέπτες της Exclusive Yachting θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν περισσότερα από 200 μοναδικά σκάφη αναψυχής – μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά – υψηλού design και τεχνολογίας. Στην Exclusive Yachting συμμετέχουν ακόμη εταιρείες με exclusive lifestyle προϊόντα, ναυτιλιακά αξεσουάρ και υπηρεσίες που σχετίζονται με το yachting, ικανοποιώντας έτσι τα ποικίλα ενδιαφέροντα του επιλεκτικού κοινού της διοργάνωσης.

Ειδικά για φέτος η έκθεση περιλαμβάνει ειδικό αφιέρωμα στην ιστιοπλοΐα το οποίο θα περιλαμβάνει έναν prive χώρο συνάντησης και αναψυχής, αγώνες match racing 25, πλωτή και χερσαία παρουσίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών, συμμετοχή σχολών για τους νέους φίλους της ιστιοπλοΐας, ακόμη και τη δυνατότητα για μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024