Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingBANG: Πρόγραμμα ενίσχυσης νέων ιδεών στον τουρισμό

BANG: Πρόγραμμα ενίσχυσης νέων ιδεών στον τουρισμό

Την προοπτική υποστήριξης σε επίπεδο υποδομών, τεχνογνωσίας και κεφαλαίων σε άτομα με πρωτοποριακές επιχειρηματικές ιδέες στον τουρισμό προσφέρει ο όμιλος εταιριών Βερνίκος με το πρόγραμμα “BANG – Business Angels in […]

Την προοπτική υποστήριξης σε επίπεδο υποδομών, τεχνογνωσίας και κεφαλαίων σε άτομα με πρωτοποριακές επιχειρηματικές ιδέες στον τουρισμό προσφέρει ο όμιλος εταιριών Βερνίκος με το πρόγραμμα “BANG – Business Angels in Tourism Business”. Το σκεπτικό<...>της πρωτοβουλίας αυτής είναι ότι πολλές καλές ιδέες στον τουρισμό δεν υλοποιούνται ποτέ γιατί τα άτομα που τις έχουν δεν διαθέτουν τους απαιτούμενους πόρους.

Ο όμιλος Βερνίκος, διακρίνοντας το πρόβλημα αυτό, έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα BANG – Business Angels in Tourism Business, το οποίο έχει ως στόχο την επένδυση του ομίλου σε καινοτόμες ιδέες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πετυχημένη υλοποίηση αυτών.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βασίζεται σε μία win-win λογική: δίνει την προοπτική επιτυχίας σε ιδέες που μέχρι τώρα δεν προχωρούν λόγω έλλειψης πόρων, συμβάλει γενικά στην εξέλιξη του ελληνικού τουρισμού και παρέχει στον όμιλο Βερνίκος την προοπτική συμμετοχής σε καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Σημειώνεται πως η κάθε ιδέα θα επεξεργάζεται από μία ειδική επιτροπή που έχει συγκροτήσει ο όμιλος και στην οποία συμμετέχουν στελέχη του ομίλου από διάφορους τομείς (operation, marketing, financing). Οι υποψήφιοι των οποίων οι προτάσεις έχουν αξιολογηθεί καταρχήν ως θετικές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και προσωπικά τις ιδέες τους στα στελέχη του ομίλου Βερνίκος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024