Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΜείωση των κρατήσεων παρουσιάσει η προολυμπιακή περίοδος

Μείωση των κρατήσεων παρουσιάσει η προολυμπιακή περίοδος

Σε χαμηλότερα από τα προσδοκώμενα επίπεδα κινούνται οι κρατήσεις ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και γενικά της καλοκαιρινής περιόδου…

Σε χαμηλότερα από τα προσδοκώμενα επίπεδα κινούνται οι κρατήσεις ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και<...> γενικά της καλοκαιρινής περιόδου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Φλας”, παράγοντες της τουριστικής αγοράς, η προσέλευση είναι χαμηλότερη όχι μόνο για την περίοδο τέλεσης των αγώνων αλλά συνολικά για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Ελλάδας Γιάννης Ευαγγέλου είπε ότι μείωση της τάξης του 20% παρουσιάζει ο αριθμός των τουριστών ακόμη και από τις χώρες που παραδοσιακά βρίσκονται στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος (Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία).

Ανήσυχοι εμφανίζονται στο σύνολό τους οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και ξενοδόχοι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των οποίων η χρονιά στο σύνολό της δεν είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς ακόμη και κάποια από τα πακέτα που είχαν προκρατηθεί πριν από τρία χρόνια, μένουν αδιάθετα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024