Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία κοινών πτήσεων μεταξύ Ολυμπιακής και Κυπριακών Αερογραμμών

Συνεργασία κοινών πτήσεων μεταξύ Ολυμπιακής και Κυπριακών Αερογραμμών

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία των Κυπριακών Αερογραμμών και Ολυμπιακής Αεροπορίας, σύμφωνα με την οποία από την 1η Ιουνίου οι δύο εταιρίες θα πραγματοποιούν κοινές πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου…

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία των Κυπριακών Αερογραμμών και Ολυμπιακής Αεροπορίας, σύμφωνα με την<...> οποία από την 1η Ιουνίου οι δύο εταιρίες θα πραγματοποιούν κοινές πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης τόνισε ότι με τη διευθέτηση αυτή οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευχέρεια να επιλέγουν ανάμεσα σε εννιά πτήσεις καθημερινά, 5 των Κυπριακών
Αερογραμμών και 4 των Ολυμπιακών Αερογραμμών
, στο δρομολόγιο της Αθήνας και σχεδόν δυο καθημερινά στο δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης.

“Μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής υπάρχει η δυνατότητα κάποιος επιβάτης να ταξιδέψει το ένα σκέλος της πτήσης με αεροπλάνο της μιας εταιρίας και το άλλο σκέλος με αεροπλάνο της άλλης εταιρίας. Επίσης θα μπορεί να ταξιδέψει σε δεκάδες προορισμούς του εκτεταμένου αεροπορικού δικτύου των Ολυμπιακών Αερογραμμών τόσο μέσα στην Ελλάδα όσο και έξω από αυτή”, εξήγησε ο κ. Λοϊζίδης.

Σχετικά με τις τιμές, που αποτελούν και το ζητούμενο λόγω του ισχυρού επερχόμενου ανταγωνισμού από την απελευθέρωση των πτήσεων στην Κύπρο, ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι τα χαμηλά ναύλα που καθιερώθηκαν από πέρσι, τόσο στα δρομολόγια της Ελλάδας όσο και της υπόλοιπης Ευρώπης εξακολουθούν να ισχύουν όλο το χρόνο. Επίσης, εξήγγειλε και νέες προσφορές με την ευκαιρία της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024