Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυξημένη πληρότητα για τα ξενοδοχεία της Λακωνίας το Πάσχα

Αυξημένη πληρότητα για τα ξενοδοχεία της Λακωνίας το Πάσχα

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η προσέλευση των επισκεπτών κατά τις ημέρες του Πάσχα στο Νομό Λακωνίας σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού. Σε όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές η πληρότητα […]

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η προσέλευση των επισκεπτών κατά τις ημέρες του Πάσχα στο Νομό Λακωνίας σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού. Σε όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές η πληρότητα στα ξενοδοχεία, ξεπέρασε το<...> 100%, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να εξυπηρετηθούν κάποιοι από τους επισκέπτες, που δεν είχαν κάνει έγκαιρα κράτηση.

Οι περιοχές της Σπάρτης, του Γυθείου, της Μάνης, της Μονεμβάσιας, του Αρχάγγελου και της Νεάπολης, συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις των περισσοτέρων επισκεπτών, γεγονός που συνηγορεί ότι τα τελευταία χρόνια η Λακωνία καθίσταται ελκυστικός τουριστικός προορισμός, όλες τις εποχές του χρόνου, αφού φορείς και πολιτεία έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, στη κατεύθυνση της στοχευμένης προβολής και διαφήμισης, με σκοπό την περαιτέρω τουριστική αναβάθμισης του Νομού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρης Πολλάλης, μετά από συνεννόηση που είχε με τον Ε.Ο.Τ. Αυστρίας και συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας της Βιέννης, προσκάλεσε ομάδα διακεκριμένων δημοσιογράφων του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού της Βιέννης, με επί κεφαλής τον κ. Trampitsch, οι οποίοι παρέμειναν στο Νομό από την Μ. Τετάρτη έως και την ημέρα του Πάσχα.

Οι εν λόγω δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν στο Ξενοδοχείο Palazzo, στον Αρχάγγελο Λακωνίας, περιηγήθηκαν το Νομό και κατέγραψαν, την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, τις πλούσιες φυσικές ομορφιές, τα τοπικά προϊόντα, καθώς επίσης τα ήθη και έθιμα σε σχέση με τις τοπικές Χριστιανικές παραδόσεις των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Το τηλεοπτικό συνεργείο, συνόδευσε και ξενάγησε στις περιηγήσεις του, ο Νομαρχιακός υπάλληλος κ. Χρήστος Μητράκος, αρμόδιος σε θέματα τουρισμού, τον οποίο όρισε ο Νομάρχη Λακωνίας κ. Κώστας Φούρκας. Στους δημοσιογράφους προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα καθώς επίσης και πλούσιο Νομαρχιακό, έντυπο και ηλεκτρονικό, διαφημιστικό υλικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024