Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsThomas Cook: Πόσο στοιχίζει η διαβίωση στους τουριστικούς προορισμούς

Thomas Cook: Πόσο στοιχίζει η διαβίωση στους τουριστικούς προορισμούς

Ο γνωστός tour operator Thomas Cook πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα δύο πίνακες με το κόστος διαβίωσης των τουριστικών προορισμών, ένα για τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς και ένα για τους υπόλοιπους μακρινούς προορισμούς…

Ο γνωστός tour operator Thomas Cook πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα δύο πίνακες με το κόστος<...> διαβίωσης των τουριστικών προορισμών, ένα για τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς και ένα για τους υπόλοιπους μακρινούς προορισμούς.

Σύμφωνα με αυτό τον πίνακα η Ελλάδα σε 12 Ευρωπαϊκούς προορισμούς βρίσκεται περίπου στην μέση καταλαμβάνοντας την 7η πιο ακριβή χώρα. Όπως φαίνεται και από τον πίνακα που ακολουθεί, το συνολικό κόστος για την Ελλάδα διαφόρων τουριστικών προϊόντων είναι 44,07 λίρες όταν στην Μεγ. Βρετανία είναι 61,45.

Οι προορισμοί που προτείνει φέτος ο Thomas Cook για εκείνους που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα είναι η Γκόα στην Ινδία, η Δομινικανική Δημοκρατία, η Βουλγαρία, και η Τυνησία. Ο Thomas Cook τονίζει ότι οι τιμές σε όλη την Ευρώπη είναι πιο υψηλές λόγω του ευρώ, όμως παραμένουν αρκετά πιο χαμηλά από τις αντίστοιχες τιμές στην Μεγ. Βρετανία.

Σε σχολιασμό των καταλόγων ο Thomas Cook αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε προορισμούς που υπάρχει το ευρώ όπως η Ελλάδα, οι τουρίστες στρέφονται όλο και περισσότερο προς το σύστημα του all-inclusive, όπου όλα είναι προπληρωμένα και δεν χρειάζεται να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την τσέπη τους. Για την Ευρώπη αναφέρει ότι οι πιο φθηνές χώρες είναι η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Κροατία, και η Ισπανία.

Για να δείτε λεπτομερώς του πίνακες – Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες


Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024