Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΠροχωρούν τα μεγάλα έργα ανάπτυξης ακινήτων και παραθεριστικών προορισμών

Προχωρούν τα μεγάλα έργα ανάπτυξης ακινήτων και παραθεριστικών προορισμών

Στο τελευταίο στάδιο εισήλθε η υλοποίηση ανέγερση σύγχρονων συγκροτημάτων με την μορφή μικρών τουριστικών χωριών στην περιοχή της Σητείας, σε έκταση ενοικιασμένη από τη Μονή Τοπλού, αφού σύμφωνα με τον […]

Στο τελευταίο στάδιο εισήλθε η υλοποίηση ανέγερση σύγχρονων συγκροτημάτων με την μορφή μικρών τουριστικών χωριών στην περιοχή της<...> Σητείας, σε έκταση ενοικιασμένη από τη Μονή Τοπλού, αφού σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Μέργο το έργο θα εισέλθει το 2006 στο στάδιο της κατασκευής. Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην κατασκευή του συγκροτήματος Cavo Sidero Resort σε έκταση 25.000 στρεμμάτων στην Ανατολική Κρήτη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μέργου από το βήμα του συνεδρίου Μεγάλα Τεχνικά Εργα – Real Estate Forum που διοργάνωσε ο Όμιλος Καλοφωλιά και η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ θα απεμπλακούν αρκετά ακόμη έργα ανάπτυξης ακινήτων.

Η επένδυση στην Κρήτη είναι ύψους 1,2 δισ. ευρώ και την υλοποιεί ο βρετανικών συμφερόντων οίκος Minoan Group. Εν όψει της αναμενόμενης έναρξης των εργασιών οι εκπρόσωποι της εταιρίας θα συναντηθούν σύντομα με τον Περιφερειάρχη, το Νομάρχη Λασιθίου και τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024