Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈναρξη για την Travel Turkey Izmir 2012
Τουριστική έκθεση

Έναρξη για την Travel Turkey Izmir 2012

Η Travel Turkey Izmir 2012 έχει εδώ και χρόνια γίνει πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου, προσελκύοντας εκθέτες από περισσότερους από 50 προορισμούς στην Τουρκία.

Η διεθνής τουριστική έκθεση Travel Turkey Izmir 2012 άνοιξε σήμερα τις πόρτες της, συγκεντρώνοντας στη Σμύρνη επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, με επίσημους εταίρους το Μαυροβούνιο και την Κασταμονή. Οι συμμετέχοντες στην έκθεση φέτος θα επωφεληθούν επίσης από την υποστήριξη του KOSGEB (Οργανισμός Ανάπτυξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων).

Η Travel Turkey Izmir 2012 είναι μια συνδιοργάνωση των TURSAB, IZFAS και Hannover Messe International Istanbul και αυτή τη φορά έχει ως στόχο να διευρύνει το πλαίσιο της και να πετύχει μεγαλύτερη εισροή διεθνών επισκεπτών. Επιπλέον, με την υποστήριξη της KOSGEB για πρώτη φορά, οι τοπικοί εκθέτες θα απολαύσουν την υποστήριξή της σε μια έκταση έως και 100 τ.μ.

Η Travel Turkey Izmir 2012 στοχεύει στη δημιουργία νέων συμφωνιών συνεργασίας για τον κλάδο του τουρισμού, ώστε να συμβάλει έτσι στην προβολή της Τουρκίας, και έχει κατορθώσει να βρίσκεται στο διεθνές προσκήνιο. Η Νότια Κορέα, οι Μαλδίβες, η Τανζανία και η Ινδονησία είναι νέοι εκθέτες, καθώς η έκθεση προσελκύει όλο και μεγαλύτερη προσοχή από το εξωτερικό κάθε χρόνο.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η έκθεση θα φιλοξενήσει πολλές αντιπροσωπείες και εκπροσώπους του Τύπου από διάφορες χώρες. Υποστηρίζεται από την Turkish Airlines, μακροχρόνιο χορηγό της έκθεσης, και αναμένεται να υποδεχθεί επισκέπτες από τον Καναδά, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ινδονησία, την Ινδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τη Νότια Αφρική, την Ισπανία, το Ταταριστάν και τις ΗΠΑ.

Η Travel Turkey Izmir 2012 έχει εδώ και χρόνια γίνει πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του κλάδου, προσελκύοντας εκθέτες από περισσότερους από 50 προορισμούς στην Τουρκία. Το πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από το ETIK (Ένωση Τουριστικών Ξενοδοχείων Αιγαίου και Επενδυτών) θα καλύψει όλες τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις στην τουρκική τουριστική βιομηχανία, με τη συμμετοχή των ηγετών του κλάδου.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, και θα παρουσιάσει τα τουριστικά αξιοθέατα της Τουρκίας, κυρίως της Σμύρνης, καθώς και προορισμούς σε τοπικούς και διεθνείς επενδυτές τουρισμό, φορείς, τους αγοραστές και τους τελικούς καταναλωτές που σχεδιάζουν τις διακοπές τους.

Η Travel Turkey Izmir 2012 θα λήξει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Στη φωτογραφία, άποψη από την περυσινή Travel Turkey Izmir.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024