Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕορταστικό σκηνικό στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Ξενοδοχεία

Εορταστικό σκηνικό στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του και με τα εγκαίνια της boutique της εταιρείας καλλυντικών Valmont στο lobby του ξενοδοχείου.

Σε ένα εορταστικό σκηνικό το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το περιβάλλον εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει θετικά σχόλια και εντυπώσεις.  

Συγχρόνως το ξενοδοχείο ξεκινά για ακόμη μία φορά μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Από 01/12/2012 και για τους 3 επόμενους μήνες για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στο εστιατόριο GB Roof Garden, θα  προστίθεται 1 ευρώ στο τελικό ποσό, το οποίο θα δωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό σωματείο “Φίλοι της Μέριμνας”. Σκοπός είναι να υποστηριχθεί το έργο της Μέριμνας, όπου έμπειροι επιστήμονες, από το χώρο της υγείας, φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν και τα εγκαίνια της boutique της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Valmont στο lobby του ξενοδοχείου. Οι συνεργάτες τoυ GB Spa και της Valmont θα βρίσκονται εκεί καθημερινά έως και τη τελευταία μέρα της χρονιάς (31/12/2012) από τις 11.00 έως τις 21.00. Οι πελάτες και επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα δώρα σ’ένα μοναδικό περιβάλλον από μία ποικιλία προϊόντων, που θα παρέχονται αποκλειστικά και μόνο από τη boutique Valmont στο ξενοδοχείο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024