Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΟΤ
ΕΟΤ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΟΤ

Εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΕΟΤ ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ για τα προβλήματα λειτουργίας του ΕΟΤ, καθώς και για τα εργασιακά τους ζητήματα.

Αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κώστα Ράντο επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ. και συναντήθηκε με το βουλευτή και κοινοβουλευτικό υπεύθυνο τουρισμού, κ. Θωμά Ψύρρα, με τη συντονίστρια  του Τομέα Τουρισμού κα Ισμήνη Μώρου και τον κ. Σαράντο Μπακρισιώρη, μέλος του Τομέα Τουρισμού.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ για τα προβλήματα λειτουργίας του ΕΟΤ, καθώς και για τα εργασιακά τους ζητήματα. Οι εκπρόσωποι της ΔΗΜ.ΑΡ. δεσμεύτηκαν για την προώθηση και στήριξη του ελληνικού τουρισμού και την προστασία των εργασιακών σχέσεων. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν τακτική επικοινωνία και επαφή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024