Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Accor γιορτάζει τα εγκαίνια του Novotel Moscow City, του 18ου ξενοδοχείου στη Ρωσία
Ξενοδοχεία

Η Accor γιορτάζει τα εγκαίνια του Novotel Moscow City, του 18ου ξενοδοχείου στη Ρωσία

Ο Όμιλος επιβεβαιώνει τα πλάνα του για επέκταση στην περιοχή και ανάπτυξη δικτύου 50 ξενοδοχείων έως το 2016.

Τα εγκαίνια του Novotel Moscow City, της 5ης ξενοδοχειακής της μονάδας στη Μόσχα και 16ης στη Ρωσία, πραγματοποίησε στις 9 Ιουλίου η Accor. Πρόκειται για μία από τις πλέον σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες της Ρωσίας και την πρώτη και μοναδική που βρίσκεται εντός του διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου της Μόσχας (Moscow City). Το έργο πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Tashir, μία από τις μεγαλύτερες μεσιτικές, μετοχικές εταιρείες της Ρωσίας, και την εταιρεία επενδύσεων CJSC Soglasie. Το συνολικό ύψος της επένδυσης αγγίζει τα 160 εκατ. δολ., ενώ η Accor ανέλαβε τη λειτουργία του ξενοδοχείου, βάσει μακροχρόνιας σύμβασης διαχείρισης.

Η Accor επεκτείνει το δίκτυό της στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών
“Η Ρωσία και η Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών αποτελούν σημαντικές περιοχές για τη δυναμική επέκταση του Ομίλου μας. Το ισχυρό μας χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει ξενοδοχεία πολυτελείας έως και ξενοδοχεία χαμηλού κόστους, καθώς και το δυναμικό σύστημα διανομής, μας επιτρέπουν να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της αναδυόμενης αγοράς”, εξηγεί ο Yann Caillere, διευθύνων σύμβουλος της Accor. “Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο 50 ξενοδοχειακών μονάδων στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών έως το 2016, με λειτουργία ξενοδοχείων σε χώρες όπως η Αρμενία, η Γεωργία, το Καζακστάν και το Κιργιστάν”.
 
Φέτος, εκτός από το Novotel Moscow City, η Accor λειτούργησε και το Mercure Rosa Khutor Sochi, το πρώτο της ξενοδοχείο στο Sochi, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014, ενώ πριν το τέλος του έτους θα εγκαινιάσει στην ίδια πόλη δύο ακόμα ξενοδοχειακές μονάδες, ένα ξενοδοχείο της αλυσίδας Mercure και ένα της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Pullman. Συνολικά η εταιρεία σκοπεύει να εγκαινιάσει 9 ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών έως το α’ τρίμηνο του 2014, αυξάνοντας το δίκτυο της Accor στις 27 ξενοδοχειακές μονάδες.

“Η Accor ίδρυσε το πρώτο της ξενοδοχείο στη Ρωσία το 1992 και τα τελευταία έτη η εταιρεία επιτάχυνε τους ρυθμούς επέκτασης. Σήμερα η Accor είναι η δεύτερη διεθνής εταιρεία ξενοδοχείων στη Ρωσία”, εξηγεί ο Alexis Delaroff, Chief Operating Officer στην Accor Russia & CIS.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024